Reflektioner & Appelgren efter sortin: ”Väldigt tråkigt då jag gärna varit kvar”

Zetterberg tar över efter Appelgren. FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. A skriver:

  I mitt personliga tycke så hade jag velat se en budgetlösning med äpplet som både sportchef och huvudtränare!

 2. Marko skriver:

  Ja, det var väl inget konstigt beslut i sig då kostymen skulle krympas och den ena tjänsten försvann. Jag anser väl också att Appelgren hade varit den mest lämpade av de två men nu har man tagit beslutet att Z får göra jobbet av flera skäl där kostnaden naturligtvis spelat in en del.Dock så hade det med Appelgren varit nyttigt att ha lite folk utifrån också för att balansera ev inavel Läs inbördes beundran.
  Vi får vål se tiden an om vad som händer men det skulle vara trevligt att det börjar dyka upp lite spelare nu så att man får lite att drömma om till nästa säsong dvs framgång även om det suger med div 1. Hursomhelst åter bra skrivet av Mikael, håller med det du skrivit.

 3. Gurkan 63 skriver:

  Sparka göra sig av med folk utifrån så man behåller sina jobb i frammtiden.
  Två sportchefen var en för mycket det fattar alla ,men valet av sportchef kommer visa sig om det var rätt. Hur informerad var Z av att göra sig av med Zabel ,? Skulle vara intressant att veta vilken lön z får ? Ska bli mycket intressant att se hur många av gammla styrelsen som ställer sinna platser till förfogande vid nästa styrelsemöte. Till alla er son känner för vik var kritiska för det går ni all rätt att vara för att hur det är skört kan alla de. Vik suport har tydligen fri antre till kontoren och är med och lämnar alla insammlade pengar till sportcheferna och spelar in video , hur är eran inställning till det som händer ? pengarna ni lämnar in är från många trogna suporter som har sprungit i Rocklundahallen innan ni var påtänkta så tänk på det.

 4. PatrikH skriver:

  OK, nu är beslutet fattat, bara att stödja Z så mycket det går och hoppas att han också inser att vi måste få till ett annat mycket snabbare spel, då det defensiva fegspelet nått vägs ände. Detta kräver säkert annan träning, rekrytering av snabbare, skickligare spelare.