Reflektioner: Bygg yngre och lär av historien då veteraner börjat sacka

7 svar

 1. Mr H skriver:

  Tackar Patrick och Micke. Återkommer.

 2. Patrick skriver:

  Bra skrivet MR H, tränar bytet lede inte till någon förbättring/förändring. De är ingen större skillnad på deras ledarskap, om du ska göra dig av med nått spelare/frun eller nå annat så måste ju de nya erbjuda nått som inte fanns tidigare o förhoppningsvis göra saker bättre. Skulle vara intressant o höra hur Fägerblad mm resonera vid valet och vad Appelgren skulle bidra med. Fägerblad måste bort N U han håller på och köra en väl mående och fin förening rätt ned i skiten. Tränar bytet var fel och har lett vik ned i fördärvet. Som MR H skriver det är inte mycket man känner igen i denna förening idag. Saknar Anders som stod för ett lugnt o stabilt ledarskap. Fägerblad har behov av att höras/ synas. Är allvarligt oroad för Viks framtid. Nått måste göras NU!! Av oss publik o sponsorer. Såg att en sponsor hoppa av i vlt i går de är inte rätt väg att gå bättre att reagera o göra nått.

 3. Micke skriver:

  Bra skrivet.

 4. Mr H skriver:

  När Vik bytte tränare, då måste de väl också ha förstått, att när det går så här superudda illa, då måste man våga byta TILLRÄCKLIGT många spelare I TID. Appelgren håller ej för detta. Mesigt som tusan. Man säger att man ska göra ändringar i truppen, och så gör man inget ändå. Struligt. Ledarskap.
  Det har hänt många gånger att rätt juniorer höjer sig i seniorsammanhang. Här vågar man inte ens prova. Två spelare bänkade en eller två gånger. VIK HAR HAFT HALVA SÄSONGEN PÅ SIG att göra något åt backspelet.
  Det är för mycket som inte känns igen i det här laget. Eller klubben.

 5. Göran skriver:

  Knyt upp Andreas Lindh till nästa års ledarstab
  Låt han bli fystränare lovar då blir det rejäl fys
  Årets fys verkar ha vart som morgonpasset i Lasse Åbergs film Sällskasresan

 6. Sigge skriver:

  Tycker det är pinsamt som Jan Hammar gick runt i början och skratta hur VIK:s förra fystränare hade tränat laget, och nu har han ett lag som teoretiskt sätt är hundra gånger sämre tränade.

 7. Danne skriver:

  Jag uppskattar alltid dina analyser, de gör att man på något sätt orkar se framåt i all den här misären. Håll huvudet högt, kör på och du gör ett kanonbra jobb! MVH Danne