VIK har liten chans men mirakel krävs för att inte ”Massakern i Haparanda” ska bli det bestående minnet

6 svar

 1. Marko skriver:

  Det är klart Korhonen lämnar..inte sitter han o harvar i allsvenskan när det finns klubbar i finska ligan som vill ha honom. Han har ändå ett par år till i sin karriär och då sitter han inte på bänken en säsong. Hursomhelst det gäller ett par andra spelare också så silly season blir intressant när de potentiella topparna ska hittas för att spetsa juniortruppen som VIK har nästa säsong.
  Jag hoppas innerligen att VIK vågar ta in de unga som redan nosat på a laget iår så kan man ändå få en hyfsad trupp med mindre pengar.

 2. Mr H skriver:

  Nu får ni sluta skoja om att NJ vill köpa härifrån. Eller att någon annan elitklubb skulle vilja det. Varför? De här är ju färdiga för slakten, eller ättestupan om man så vill.
  Ställer VIK upp med samma lag igen – då slipper i alla fall jag att titta.

 3. Jimbo skriver:

  Känns ju som det är fler spelare än Korhonen som har kontrakt som dem borde skicka röksignaler till att leta efter ny klubb och stå för vad dem säger gällande att ta hem VIK till Västerås.
  Någon som hört rykten om namn till sportchef jobbet? Då ledningen säger att dem är inne i slutskede med förhandlingen

 4. Dc skriver:

  Själv tror jag inte att Freddan skulle dra.. det är väl om han skulle få dubbel lön nånstans.. har har VIK-hjärta…
  Urbas drar no, men ärh an bra nog för en 4de femma i SHL? Ja möjligt…
  Hoppas att Korhonen självmant hittar en ny klubb…

 5. PeGe skriver:

  Ja NJ kommer säkert plocka med sig Freddan & Urbas om han anser att dom platsar. Är väl bara små pengar för ett SHL-lag att lösa kontraktet på Freddan och han inser väl också att enda chansen att få spela i SHL är att lämna VIK. Varför då inte i ett lag som på ledarsidan snart bara består av Västeråsare…

  Urbas är ju för bra för HA, han spelar garanterat inte i VIK nästa år.

 6. Johan skriver:

  Tror många supportrar och sponsorer är villiga att betala Slangen en bra lön och han gör comeback. Slangen är just den typ av spelare behöver, en med 110% klubbhjärta, en som verkligen gör allt för VIK och Västerås, ser häldre att Slangen har Williams lön än någon annan spelare. Så gör allt för att få tillbaka Slangen! Borde vara ett krav.