VIK har liten chans men mirakel krävs för att inte “Massakern i Haparanda” ska bli det bestående minnet

Johan Fägerblad var befriande rak och ärlig i dagens intervju på VIK.se. VIK-hjärtat lyste igenom när den heligt förbannade klubbchefen i princip mellan raderna sa att “om inte J20 haft en så viktig match imorgon hade många fler av de välavlönade lirarna petats”.

Dagens VIK-trupp har faktiskt fortfarande en liten chans att ändra historieböckerna, men där en majoritet av spelarna annars kommer få leva med (inte för att de kanske bryr sig, men ändå) att de skämde ut sig själva och klubbmärket så totalt, på ett helt häpnadsväckande sätt, under “Massakern i Haparanda” senast.

Ikväll kommer alltså många av de kanske semesterlängtande legoknektarna få nya chanser mot Oskarshamn. Vi får väl se om de vill rädda i alla fall lite av sin egen heder.

***

Ville Korhonen ska enligt röksignaler fått besked ungefär att “antingen hittar du ny klubb eller så sitter du på läktaren hela nästa säsong”.

***

NJ sneglar nog från Örebrohåll lite på VIK-truppen…

***

Borde inte Marcus Söderkvist kunna göra comeback nästa säsong? Borde vara lättränad och glöden finns ju där. Gjorde ju sin klart bästa säsong i karriären innan NJ valde att prioritera annat än VIK-hjärta.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

6 Kommentarer

 1. Marko

  Det är klart Korhonen lämnar..inte sitter han o harvar i allsvenskan när det finns klubbar i finska ligan som vill ha honom. Han har ändå ett par år till i sin karriär och då sitter han inte på bänken en säsong. Hursomhelst det gäller ett par andra spelare också så silly season blir intressant när de potentiella topparna ska hittas för att spetsa juniortruppen som VIK har nästa säsong.
  Jag hoppas innerligen att VIK vågar ta in de unga som redan nosat på a laget iår så kan man ändå få en hyfsad trupp med mindre pengar.

 2. Mr H

  Nu får ni sluta skoja om att NJ vill köpa härifrån. Eller att någon annan elitklubb skulle vilja det. Varför? De här är ju färdiga för slakten, eller ättestupan om man så vill.
  Ställer VIK upp med samma lag igen – då slipper i alla fall jag att titta.

 3. Jimbo

  Känns ju som det är fler spelare än Korhonen som har kontrakt som dem borde skicka röksignaler till att leta efter ny klubb och stå för vad dem säger gällande att ta hem VIK till Västerås.
  Någon som hört rykten om namn till sportchef jobbet? Då ledningen säger att dem är inne i slutskede med förhandlingen

 4. Dc

  Själv tror jag inte att Freddan skulle dra.. det är väl om han skulle få dubbel lön nånstans.. har har VIK-hjärta…
  Urbas drar no, men ärh an bra nog för en 4de femma i SHL? Ja möjligt…
  Hoppas att Korhonen självmant hittar en ny klubb…

 5. PeGe

  Ja NJ kommer säkert plocka med sig Freddan & Urbas om han anser att dom platsar. Är väl bara små pengar för ett SHL-lag att lösa kontraktet på Freddan och han inser väl också att enda chansen att få spela i SHL är att lämna VIK. Varför då inte i ett lag som på ledarsidan snart bara består av Västeråsare…

  Urbas är ju för bra för HA, han spelar garanterat inte i VIK nästa år.

 6. Johan

  Tror många supportrar och sponsorer är villiga att betala Slangen en bra lön och han gör comeback. Slangen är just den typ av spelare behöver, en med 110% klubbhjärta, en som verkligen gör allt för VIK och Västerås, ser häldre att Slangen har Williams lön än någon annan spelare. Så gör allt för att få tillbaka Slangen! Borde vara ett krav.

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@MartinF021 Måste sova på saken gällande kedjorna. Mycket nytt att ta in 😊🙃

SvaraRetweetFavorit
Martin Fredriksson - AvatarMartinF021Martin Fredriksson

@VIKFanCentral Tycker man ska återgå till From Karlsson Bergman, den kedjan var riktigt bra. Bra att ha en riktigt… https://t.co/3T1Adv1WUT

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Seger i genrepet mot Södertälje inför premiären mot Tingsryd med en del positiva indikationer och stekhet Lunsjö -… https://t.co/5Fb2DDuYdc

SvaraRetweetFavorit
Erik Göthberg - AvatarErikGthbergErik Göthberg

@VIKFanCentral Lunsjö bästa vikaren hittills sedan tycker jag att Östman gör mycket bra.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto