Röster från Björklöven inför Match 1: ”Löven klart bättre offensivt, men VIK är ett bra lag på pappret och har börjat varva upp och känns som ett tungt lag som spelar fysiskt”

Kan VIK åtminstone störa Björklöven lite? FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Uppsalaklacken skriver:

  En intressant men viktig detalj inför kvartsfinalen. Inte sedan matchen mot MoDo 29 januari med Daniel Wessner som domare och då Frycklund åkte på ett matchstraff och tre matchers avstängning har Wessner fått döma VIK i en enda match (15 matcher!!). Den andre domaren i MoDo-matchen, Alexander Österberg, har fått döma oss i endast tre matcher av dessa 15. Låt oss hoppas att det fortsätter så och vi slipper dessa två domare i kvarten och semi (också ett tecken på att Daggen faktiskt fortsatt läser Mikaels blogg…)

 2. Jag skriver:

  Kratta undan löven nu!
  Kämpa VIK!

  • Bozo skriver:

   Ja inte kommer det handla om att elda upp dom, snarare kompostera.

 3. C skriver:

  Alla verkar överens. VIKs chans är att spela riktigt disciplinerat defensivt och kontra när chanserna ges. Som senast i Umeå där vi hade 0-0 med 10 min kvar av matchen. Att dra ner ännu mer på antalet utvisningar är ett måste.

  Sen behöver vi hitta ett sätt att vinna ”special teams” och där är vi en bra bit bort. Kanske har man sparat lite grejer inför slutspelet att plocka fram?