Rykten om Patrik Berglund ökar i frekvens: Västeråssonen var på is under tisdagen då laget reste till Östersund!

5 svar

 1. Olle skriver:

  Vad är vitsen med att göra en ”risk- och möjlighetsanalys” gällande Berglund? När man redan vet svaret på förhand, att man vill att han ska spela i VIK, vore inte en sådan endast ett spel för galleriet? Att Berglund skulle vilja göra comeback men att VIK säger nej förstår ju alla självklart är helt uteslutet?

  • Mikael Norén skriver:

   Att man verkligen tar reda på hur han mår, ett plus är att Z ska känna Berglund väl. Risker kan ju vara att han slutar tvärt igen osv, gäller ju att försöka tänka till. Motsatsen att inte göra hemläxan, eller risk- och möjlighetsanalysen, är ju värre. Så kanske lite väl självklart att jag skrev ut det, håller med!

 2. Peter T skriver:

  Skulle tro att ett visst hockeysug har infunnit sig hos herr Berglund.
  Att han är med på vissa ispass, är väl förmodligen för att se hur kroppen reagerar efter så lång frånvaro.
  Vi kan bara hoppas att kroppen inte reagerar allt för illa, det skulle kunna innebära ett väldigt intressant tillskott, som förmodligen skulle lyfta samtliga spelare i laget till nya nivåer.

 3. Patrick skriver:

  Någon skrev att Vik kanske skulle bara spela av denna säsong??? Det är 8 poäng till Löven inte kört på långa vägar. Vore tjänste fel om man inte plockar in Bulan. Har ju bevisats vara oskyldig och skulle dominera efter en tids träning.

 4. Vintermanen skriver:

  En Berglund i toppform ser jag som en bättre center än Fryklund, men sedan behöver han ju tid på sig för att få fart på kroppen. Berglund in och en ny toppback så kan våren bli väldigt intressant.