Sam Marklund klar på lån och det lär komma mera…

Niklas Johansson och VIK-ledningen tänker uppenbarligen inte stå passiva bredvid och se VIK sjunka och kasta bort en tidigare så lovande säsong.

Utgångsläget är faktiskt fortfarande ganska bra och VIK har alla chanser att komma fyra och då få börja förkvalet med max antal bonuspoäng.

På torsdagen blev det klart att VIK lånar forwarden Sam Marklund från Skellefteå.

– Har ingen jättekoll på honom. Men en hårt arbetande spelare med helt okej spelskickliga färdigheter. Gillar att spela fysiskt, säger Skellefeåkännaren Nils-Petter Dufva till Centralen om Marklund, som mestadels lirat i J20.

***

Sedan ryktas det enligt MrMadhawk om Eric Johansson från Österrike, där svenskkanadensaren gjort 97 poäng på 100 matcher. Den ligan är faktiskt skaplig och Dave Lundbohm var ju poänglös efter 12 matcher där.

På samma sida ryktas det även om att VIK kan ha någon från Nordamerika på gång, eventuellt som ersättare till Brady Leisenring.

Kanske kan vi då få se VIK med två giftiga toppkedjor trots allt fler gånger denna säsong.

Frågan är bara vad som kommer hända med raden av underpresterande forwards om det fylls på ordentligt med nya namn?

 

1 svar

  1. Dc skriver:

    Det lär ju fyllas på ändå håller nog de flesta med om… Flera har underpresterat och då måste nåt ske.. jag kan tycka att ett par i alla fall ska bänkas eller tradas/lånas ut redan nu… Presterar man inte, så ska man inte vara på isen. Ett par har fått åtskilliga chanser men inte tagit dom, då kanske de inte är bättre än så, tyvärr.. de orkade en stund i början, men tydligen inte en hel säsong…

    Jag är helt för att Johansson kommer. Rutin och spelskicklig center behövs! 🙂