Seger mot Leksand efter tre vackra mål och stark insats av Niilo Halonen i debuten då nyförvärven såg bra ut – men Bergman & Skedung bäst

FOTO: RUNE ÅHLÉN

8 svar

 1. Peter T skriver:

  En spelare som överraskade på mig är Alexander Lindelöf.
  Tyckte han såg lugn och trygg ut i egen zon, första gången jag säger nått sånt om Alex, har aldrig gillat honom.
  Kan det va den nya backtränaren som sätter sin prägel på spelarna, han har ju fått beröm tidigare av spelare han haft.

 2. Mathias skriver:

  Fasiken så bra Bergman spelade

 3. Peter Northman skriver:

  Kul att se att Komarek funkar så bra i ett nytt lag , är dock ej förvånad då jag sett honom i Luleå under senaste åren då han varit grymt bra i SHL, hoppas VIK tar steget i år eller nästa år

 4. Musse skriver:

  Äntligen en kombo av snabba och puckskickliga spelare. Kul hockey att titta på, är nog viktigt för att publiken ska komma varje kväll. Flod var ju sjukt bra igår, vilken skillnad det gör för forwards med spelskickliga backar. Och hur har man kunnat gnälla på Kemp? Och dessutom efter någon träningsmatch. Det är ju en artist som kan bryta mönster.
  Det är tidigt, men det ser trögt ut för Kangas, Hellberg tar nog den platsen snart om det inte tar fart där…

 5. Mats i Wien skriver:

  Björk-löven håll i Löven,Hösten kommer med VIK, det blåser med vind 😀
  Det ser jäkligt bra ut,

 6. gns skriver:

  Såg inget av topping ikväll och skedung är inte heller så bra som du påstår. -10 i NP på topping ikväll, första och enda insläppta målet i matchen får han ta på sig.

  • Mikael Norén skriver:

   Skönt att du är så tvärsäker, önskar jag var det också i min tro på mina åsikter 🙂 så du noterade NP, kul! Men jag gillar också defensiva grejer starkt, försöker få med det så gott jag kan.

  • C skriver:

   Intressant vad olika man ser i en match. Jag såg några riktigt bra aktioner av Topping första 10 minuterna där VIK dominerade. Tyckte att han såg bra ut då. Sen får vi väll se om handlar sig av de defensiva misstagen eller inte. Jag såg för övrigt Topping mer än Kemp men förstår ju på er andra att Kemp var riktigt bra.