Silly: Brynäs tog Vesel (ex Björklöven) från HV71 kanske lite framför näsan på Södertälje och säkert fler HA-lag då självklart de rikaste tar först & lite mer Hofbauer

9 Responses

 1. Hesa Fredrik skriver:

  Hofbauer, lite svårt att heja på! Vi kan kalla honom Hoffa och hoppas han har bättre fötter än sin namne Jimmy! Han hade cementfötter och hamnade i Hudsonfloden!
  Inga likheter i övrigt hoppas jag!💛🖤

 2. Kalle skriver:

  Sitt lugnt i båten alla vikare. Att NJ trots allt ville komma tillbaka ska vi vara väldigt glada för. Den mannen vet vad han håller på med. Han värvar inte för att göra oss sillysugna supportrar nöjda. Och han kommer inte släppa onödig info om spelare han är rädd att förlora.

 3. Höftskott skriver:

  VIK har ju en perfekt situation nu när inte många spelare är på kontrakt. Bara där sparas ju väldigt mycket kapital varje månad. Säkert flera som redan är klara men som inte presenteras än då de går på A-kassa etc. Utländska spelare får väl 6 månaders kontrakt osv med en signing on bonus. Sen avvaktar säkert NJ lite till NHL camperna är över för att få in mer kvalitet för pengarna.

 4. Mange skriver:

  Får man hoppas att Lindelöf & Eriksson inte ingår i truppen i Augusti. Då har VIK just nu 1 målvakt, 4 backar o 4 forwards.
  Saknas 3 spetsbackar och 6 spetsforwards.
  Därutöver behövs 1 breddback och 3 forwards till tredjelinan.

  Totalt 14 spelare saknas.
  1 målvakt
  4 backar
  9 forwards

  Med det sagt….lite segt med nyförvärv!

 5. Icing skriver:

  Kan inte riktigt förstå ”hypen” med en het silly…..att dom rikare och större klubbarna plockar dom heta spelarna som finns på marknaden är ju inte konstigt…. men det finns så mycket guldkorn där ute för en billigare peng och det är dom vi måste hitta…vem kände till Little, Vesel eller Kelleher innan….skit samma när dom kommer bara dom är här till ispremiären och är vältränade…..
  Forza 💛🖤!!!!

 6. Tommy Brännström Brännström skriver:

  Nej, otroligt dåligt silly, ingenting händer ju…

 7. Danne skriver:

  Oerhört blek silly hittills från VIKs sida. Hoppas det innebär att ”rätt” spelare kommer in. Men Vesel hade jag gärna sett i VIK. Men jag gissar att även om klubbarna erbjuder samma lön så värderas Brynäs högre än VIK, även Djurgården/MoDo, Björklöven, AIK. Tyvärr.

  • Icing skriver:

   Även SSk…vi är nog ungefär som Bik och Mora även om det är svårt att ta in…

 8. Örjan skriver:

  Hört att Lunsjö bjudits ut till andra klubbar
  Bla. En Klubb i Norge enligt säkra källor så skulle inte tro han spelar i VIK nästa säsong