Silly: Mer om Oliver Bohm med surr om Djurgården, Färjestad & VIK, läsarbrev om ECHL/AHL, Mylläri (ex Brynäs) i faggorna & vass högerskytt vore kronan på verket

Denna bild är aldrig fel. FOTO: RUNE ÅHLÉN

2 svar

 1. Marko skriver:

  Tack Mikael för VM guldshyllandet. Sjukt med dessa framgångar jämfört med hur det var på 80-talet.. inte allt för mycket att glädjas åt i medaljväg då.
  Min hockeytokiga kusin ( nämnt han ibland när vi pratat om finska värvningar) var naturligtvis på plats i Tammerfors och han uppmanade alla hockeyvänner besöka Nokia arena som är fantastisk… sen är ju Tammerfors en trevlig sommarstad förövrigt också.

  Men nu till VIK. Jag håller med dig om att det känns klokt att vänta ett tag med nyförvärven. Jag är helt övertygad att de rätta spetsarna dyker upp och för varje dag så har man kanske några kronor mer att röra sig med.
  Tror också precis som du Mikael att Lill Zäta behöver ha en minst lika bra back up. Gällande Lill Zäta så måste jag faktiskt säga att han överraskade mig förra säsongen och var i mina ögon en jämnare spelare än förut och jag hoppas att han fortsätter växa i VIK som spelare.

 2. Jonas skriver:

  Ett ganska bra läsarbrev där angående ECHL, men väldigt märkligt att inkludera Sam Vigneault som gjorde ett kort inhopp i den ligan med blott 3 matcher. I övrigt så har han spelat collegehockey och tre och en halv säsong i AHL.
  Kristoff Kontos har haft en lite annorlunda resa då han studerat samtidigt vid sidan av. Riley Woods kom upp från juniorspel och har alternerat mellan ECHL och AHL de få säsonger han haft som senior. Brett Pollock har ca 100-110 matcher i vardera liga också. Trevor Cheek måste man väl även säga var i stora drag en AHL-spelare där han blev ”petad” ner till ECHL vid ett par tillfällen.

  Blir lite missvisande att konstatera alla dessa spelare som övergångar från ECHL till svensk hockey – det stämmer inte.

  David Quenneville, Logan Roe, Myles Powell och Colby Sissons är dock mer solklara exempel om man försöker argumentera för den saken.