Silly: Några namn på centermarknaden då VIK borde vara på desperat centerjakt & Johners situation

3 svar

 1. Patrick skriver:

  Vik måste in med en center utifrån NU! De håller inte i längden att en back spelar center, avgörandet gällande topp 2 kan avgöras dem närmaste 5-6 matcherna, synd att Vik då inte kan spela med bästa laget. Förlust idag och dem kan glömma 1:a platsen. Detta börjar likna en mardröms säsong men Vik visade förra året att det går att komma igen. Börja med en vinst idag, hoppas publiken är med och stötar laget nu när de behövs som mest. Tåget går nu! Se till och åk med Vik.

 2. KH skriver:

  Har en känsla av att tabellen kommer att sätta sig dom närmaste veckorna. skall man vara med och slåss om plats 1 och 2 bör man börja vinna lite matcher på rad. Börjar ”mittenlagen” ta poäng blir varje seger väldigt viktig och vid varje förlust så tappar man mark uppåt. förlorad slutspelsplats ligger endast 10 poäng borta. Tabellen krymper mer och mer för slutspelslagen… kan bli hur nervöst som helst..Och som Mikael skriver skall man vara med och slåss om SHL måste 5-5 spelet fungera
  annars blir det riktigt jobbigt.. Håller alla tummar för att det ska gå…

 3. Mr H skriver:

  Johner kanske är något, men ”lex Fornataro/McGrath” sved illa – spelare kan tappa form, ibland till och med för gott. Varför det inte fungerar i Österrike är det noga om.
  Topp 2 tåget står inne på stationen – det väntar inte.