Silly: Några namn på centermarknaden då VIK borde vara på desperat centerjakt & Johners situation

Med tre av fyra centrar långtidsskadade (hoppas dock Freddan J är tillbaka snart) är läget akut för NJ att bredda och spetsa den redan från början ganska tunna forwardssidan.

Centralen kan här avslöja några centernamn, några kanske mer realistiska än andra, som aktivt söker klubb enligt källa på insidan:

Pascal Pelletier – Det största namnet på listan. Men smakar så kostar det. Enligt uppgifter vill centern ha runt 80 000 Euro netto för resten av säsongen, vilket är en totalkostnad på närmare två miljoner kronor.

Corey Trivino – Lovande tidigare collegespelare som hamnade i klammeri med rättvisan förut.

Jamie Johnsson – Veterancenter.

Joel Perrault  – Veterancenter.

Louis Leblanc – Centralen har skrivit om denna lirare förut, är utlånad till sin KHL-klubbs slovakiska farmarlag, men finns på marknaden fortsatt.

Nick Drazenovic – (Min källa vet inte varför denne välmeriterade center fortfarande är klubblös…)

***

Dustin Johner har haft det mycket tungt i Österrike. Bara två mål på 23 matcher. Har blivit utflyttad på en kant. Enligt god källa skulle Villach gärna släppa Johner från lönelistan om tillfälle bjuds.

Johner skulle ge mål i främst power play och vunna tekningar. Plus hårt arbete och en del fina pass. Men är ju inte direkt dominant i 5-mot-5 och skilsmässan med VIK var kanske inte helt smärtfri.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

 1. Patrick

  Vik måste in med en center utifrån NU! De håller inte i längden att en back spelar center, avgörandet gällande topp 2 kan avgöras dem närmaste 5-6 matcherna, synd att Vik då inte kan spela med bästa laget. Förlust idag och dem kan glömma 1:a platsen. Detta börjar likna en mardröms säsong men Vik visade förra året att det går att komma igen. Börja med en vinst idag, hoppas publiken är med och stötar laget nu när de behövs som mest. Tåget går nu! Se till och åk med Vik.

 2. KH

  Har en känsla av att tabellen kommer att sätta sig dom närmaste veckorna. skall man vara med och slåss om plats 1 och 2 bör man börja vinna lite matcher på rad. Börjar “mittenlagen” ta poäng blir varje seger väldigt viktig och vid varje förlust så tappar man mark uppåt. förlorad slutspelsplats ligger endast 10 poäng borta. Tabellen krymper mer och mer för slutspelslagen… kan bli hur nervöst som helst..Och som Mikael skriver skall man vara med och slåss om SHL måste 5-5 spelet fungera
  annars blir det riktigt jobbigt.. Håller alla tummar för att det ska gå…

 3. Mr H

  Johner kanske är något, men “lex Fornataro/McGrath” sved illa – spelare kan tappa form, ibland till och med för gott. Varför det inte fungerar i Österrike är det noga om.
  Topp 2 tåget står inne på stationen – det väntar inte.

Tweets

Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

RT @ThomasMelin8: @C4bastion @max__xths @VIKFanCentral @LennartGotlin stora HA-genombrott skulle komma 21-22 i KIK. Men tji fick jag=Molldé…

SvaraRetweetFavorit
Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

RT @ThomasMelin8: @C4bastion @max__xths @VIKFanCentral @LennartGotlin Trodde o hoppades då att Lusths mentorskap skulle leda till liknande…

SvaraRetweetFavorit
Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

RT @ThomasMelin8: @C4bastion @max__xths @VIKFanCentral @LennartGotlin Ja, under Lusths mentorskap hade Joel Persson en (poäng)magnifik KIK-…

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto