Silly: Rutinerad kanadensisk coach på väg till SHL eller Allsvenskan

Enligt mycket god källa kommer Larry Huras coacha i Sverige nästa år. Det skulle ge lite friskt kanadensiskt blod på ledarsidan i Hockeysverige. Huras kommer senast från tyska toppligan. Frågan är bara vilka lag som söker ny coach?

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

4 Kommentarer

 1. Pingback: Huras till Modo? | Henrik Sjöberg

 2. Viktor

  Nu behövs omtag! VIK har en klubbledning som varje höst lovat “Att i år ska vi upp”, det gick inte ens i år då det fanns två extra platser. BYT UT! Hitta en klubbentreprenör som bygger klubben med hjärta i stället för Eklunds tomma ord.
  NJ förmodar jag, om han har någon form av självkritik, redan ikväll lämnat in.

 3. mr t

  VIK måste se över marknadssidan samt sportchefen. Fahlander var uppenbarligen inte fel ute när han sa att NJ skjuter från höften.
  Vi måste ha in mera pengar, en stad av vår storlek ska kunna ha en bättre budget än den vi har.

 4. Mr H

  Man kan lära en elefant att åka skridskor – men det tar alldeles för lång tid.
  Om det är grundläggande kunnande som det här laget saknar så måste de som är ansvariga skapa det.
  14 år. Samma sak. Vi var inte nära. Grattis Rögle!!
  Lär av de som är något, som Rögle. Hur stor var deras budget jämfört med Viks? Niklas kan inte stå till svars för just budgeten. Men förmågan att hitta fungerande målmaskiner (just det, pluralis) samt onda/fysiska och snabba backar lämnar inte någon bra smak i munnen, när andra lag med samma budget lyckades. Idag var spelet så illa att jag gav upp efter 2 perioder. Spelet över hela banan, vansinniga passningar, djupt och stillastående försvar samt för få anfall rakt på mål. Det var mer division 1 än elitserien. Otekniskt och uruselt!!
  Återväxten är oroväckande. VIKs J 18 samt J 20 var – när jag tittade nyligen – sist i respektive serie. Det avgör bredden i laget på lång och framför allt kort sikt. Den nödvändiga mixen av gammalt och ungt. Kan trenden vara på väg nedåt helt? Målvaktsspelet var VIKs tidigare signum, det måste fungera mycket bättre. Då utespelet också havererade till slut så var det lätt för motståndarna att läsa.
  Slutligen – VIK måste lyckas ännu bättre med sponsorer (15 miljoner förslagsvis) samt lagbygge som håller för att toppa inför slutrundorna då man ska vara som bäst. Budgeten är dock inte hela sanningen.
  Tack för denna säsong – det var kul så länge det varade.

Tweets

Mathias Helsing Andersson - AvatarjaghetermathiasMathias Helsing Andersson

@VIKFanCentral Så som jag ser det är att han nu kommer hjälpa JJ och Wikman/Kangas att komma bättre till i offensiv… https://t.co/KcU5HNpWpV

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@MartinF021 Måste sova på saken gällande kedjorna. Mycket nytt att ta in 😊🙃

SvaraRetweetFavorit
Martin Fredriksson - AvatarMartinF021Martin Fredriksson

@VIKFanCentral Tycker man ska återgå till From Karlsson Bergman, den kedjan var riktigt bra. Bra att ha en riktigt… https://t.co/3T1Adv1WUT

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Seger i genrepet mot Södertälje inför premiären mot Tingsryd med en del positiva indikationer och stekhet Lunsjö -… https://t.co/5Fb2DDuYdc

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto