Silly: Rutinerad kanadensisk coach på väg till SHL eller Allsvenskan

4 svar

 1. Viktor skriver:

  Nu behövs omtag! VIK har en klubbledning som varje höst lovat ”Att i år ska vi upp”, det gick inte ens i år då det fanns två extra platser. BYT UT! Hitta en klubbentreprenör som bygger klubben med hjärta i stället för Eklunds tomma ord.
  NJ förmodar jag, om han har någon form av självkritik, redan ikväll lämnat in.

 2. mr t skriver:

  VIK måste se över marknadssidan samt sportchefen. Fahlander var uppenbarligen inte fel ute när han sa att NJ skjuter från höften.
  Vi måste ha in mera pengar, en stad av vår storlek ska kunna ha en bättre budget än den vi har.

 3. Mr H skriver:

  Man kan lära en elefant att åka skridskor – men det tar alldeles för lång tid.
  Om det är grundläggande kunnande som det här laget saknar så måste de som är ansvariga skapa det.
  14 år. Samma sak. Vi var inte nära. Grattis Rögle!!
  Lär av de som är något, som Rögle. Hur stor var deras budget jämfört med Viks? Niklas kan inte stå till svars för just budgeten. Men förmågan att hitta fungerande målmaskiner (just det, pluralis) samt onda/fysiska och snabba backar lämnar inte någon bra smak i munnen, när andra lag med samma budget lyckades. Idag var spelet så illa att jag gav upp efter 2 perioder. Spelet över hela banan, vansinniga passningar, djupt och stillastående försvar samt för få anfall rakt på mål. Det var mer division 1 än elitserien. Otekniskt och uruselt!!
  Återväxten är oroväckande. VIKs J 18 samt J 20 var – när jag tittade nyligen – sist i respektive serie. Det avgör bredden i laget på lång och framför allt kort sikt. Den nödvändiga mixen av gammalt och ungt. Kan trenden vara på väg nedåt helt? Målvaktsspelet var VIKs tidigare signum, det måste fungera mycket bättre. Då utespelet också havererade till slut så var det lätt för motståndarna att läsa.
  Slutligen – VIK måste lyckas ännu bättre med sponsorer (15 miljoner förslagsvis) samt lagbygge som håller för att toppa inför slutrundorna då man ska vara som bäst. Budgeten är dock inte hela sanningen.
  Tack för denna säsong – det var kul så länge det varade.

 1. 2015-03-30

  […] • Här är ytterligare uppgifter som presenterats när det gäller Huras och Sverige. […]