Silly: Två potentiella målskyttar som finns på marknaden

Jack Combs och Joe Motzko. Där har ni två potentiella målskyttar och forwards som finns på marknaden. Kanske något för allsvenska lag som vill bredda offensiven utan att kunna bränna allt för mycket pengar?

Combs har dominerat stort i ECHL och har även levererat fina siffror i AHL, om än på ganska få matcher. Ska vara en naturlig målskytt men är kanske inte den snabbaste spelaren enligt uppgift.

34-årige Motzko har levererat mycket bra i DEL och AHL tidigare. Ska vara en mycket skicklig och teknisk spelare men kanske ingen stor grovjobbare direkt att sätta i en checkingline.

***

För VIK:s del hänger såklart mycket på hur Williams återhämtar sig. Men räkna med att NJ har koll på marknaden och till och med kanske på spelare som Motzko eller Combs…

3 svar

 1. henrik skriver:

  Jo Damien Fleury skulle vara tungt ! Men Jack Combs ser väldigt intressant ut

 2. Adde skriver:

  Hoppas mer på att Sport släpper Damien Fleury. Då vet man vad man får!

 3. patrik skriver:

  En tanke från min sida vore att kolla vilka som är riktigt bra när det drar ihop sig för typ slutspel.(Spelare som McArdel)
  Det är ju endast 16 matcher kvar sen startar kriget och dom som brukar göra mål i serielunken brukar underprestera i slutspel och krigarna tar över.(Bara en liten tanke)