Silly: Vad kan vara VIK-ledningens nästa drag?: ”Vi räknar Matt Leitner som center”

1 svar

  1. Fredrik Angebrand skriver:

    Tokdiggar dina kedjor Mikael. Det beror till stor del på hur Leitner och Murphy är defensivt, men då det verkar som att de båda ska vara starka nog defensivt så känner jag att Murphy kanske borde byta plats med Urbas just då Murphy känns som en vassare skytt än Urbas, men även för att han känns mer som den typ av spelare som Leitner eftersökte som gärna går på mål och är redo att skjuta.

    Håller även med helt om att Lantosi och Zetterberg bör spela i som lägst en tredjekedja. Vore kanonkul att se dem båda med den smarta, rutinerade, ödmjuka och mycket skicklige Fredrik Johansson. Har fått för mig att Lantosi har speeden att matcha Johansson och att även han är dktig i båda riktningarna. Och Zetterberg blir lite av en snipern i kedjan. Kan bli fin-fint om det funkar!

    Undrar förövrigt om inte de båda ungtupparna Pontus Holmberg och Lukas Henze kan göra en raketkarriär i J20 Superelit och nosa på a-laget ganska snart – även om det kanske inte blir denna säsong förstås… Känns iaf mycket lovande om man tittar på statisiken etc… Så om Zetterberg och Lantosi tar sig platser i a-laget så finns det säkerligen fler talanger som väntar som backup skulle jag tro… 🙂