Silly: Var hamnar Moras toppback Kevin Mitchell – möjlig ersättare om Angell lämnar?

Kevin Mitchell ska enligt uppgifter lämna Mora och siktar i första hand på ett absolut topplag i Allsvenskan eller SHL. Amerikanen gjorde hela 48 poäng i Mora och har pangat in hela 22 mål på två säsonger i Dalarna.

Mitchell vann backarnas poängliga i överlägsen stil och har väldig kyla och ett knallhårt skott i power play. 34-åringen är dock kanske inte den snabbaste och skulle må bra av en hyfsat skridskostark och defensivskicklig partner vid sin sida. Och sådana har ju VIK gott om.

Det skulle inte alls förvåna om Mitchell kan vara en ersättare om nu Angell lämnar laget efter de erbjudanden han fått. NJ har troligen Mitchells namn på sitt bord i alla fall.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

  1. Freddan

    Nu kan ju SSK klara det men annars borde det finnas andra där som inte har SHL-intresse på sig. Edblom eller vad han heter m.fl?

  2. frenka

    någon som vet hur det ser ut för södertäljes robin press? kanske kan vara något, om han inte redan är klar för något shl-lag.

Tweets

Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

RT @ThomasMelin8: @C4bastion @max__xths @VIKFanCentral @LennartGotlin stora HA-genombrott skulle komma 21-22 i KIK. Men tji fick jag=Molldé…

SvaraRetweetFavorit
Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

RT @ThomasMelin8: @C4bastion @max__xths @VIKFanCentral @LennartGotlin Trodde o hoppades då att Lusths mentorskap skulle leda till liknande…

SvaraRetweetFavorit
Thomas Melin - AvatarThomasMelin8Thomas Melin

RT @ThomasMelin8: @C4bastion @max__xths @VIKFanCentral @LennartGotlin Ja, under Lusths mentorskap hade Joel Persson en (poäng)magnifik KIK-…

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto