Angell om framtiden: ”Lag har kontaktat min agent men jag ska tala med Niklas först”

– Jag har ett möte med Niklas (Johansson) idag och med min agent i morgon, säger Nick Angell till Centralen.

– Jag vet att lag har kontaktat min agent men jag sa till honom att jag ville vänta tills efter säsongen innan jag överväger saker. Så jag borde veta lite mer om vad som händer de kommande två dygnen, när jag pratat med Niklas och min agent Tommy, säger den poängstarke backen som totalt gjorde 35 poäng på 57 matcher med plus 6 i plus/minus.

***

Att hitta backar som gör 35 poäng är inte det lättaste. Om Angell lämnar kanske vi får hoppas att en sådan som Mathias Linnarud kan axla lite av manteln.

***

Angell var särskilt i slutet av serien en traktor i försvaret och fick dra ett tungt lass med många minuter. Det ligger nog mycket i det NJ sa att VIK fick spela med kniven mot strupen precis hela säsongen, det slet hårt på nyckelspelarna, kanske mer än vi tror.

En bättre start är att föredra nästa säsong…

4 svar

 1. gns skriver:

  Snyggt av Angell att vänta tills säsongen är färdigspelad innan beslut tas. Andra skriver ju på mitt under brinnande säsong och tappar gnistan i nuet. Får önska Angell lycka till vart han än hamnar och tacka för tiden i VIK, för inte lär väl NJ kunna matcha ett SHL bud inte.

 2. Peter skriver:

  Visst kan det gå fort med unga spelares utveckling Mikael, det finns många sådana exempel i t.ex. VIK. Bulan är ett bra exempel. Talang har han utöver det vanliga, i alla fall offensivt. Dock så tror jag tyvärr att han kommer ”slarva bort” sin talang p.g.a. bristande inställning, träningsvilja etc.

 3. Mikael Norén skriver:

  Peter, det kan gå fort med unga spelares utveckling, det jag sett av honom är unika offensiva grejer, men jag kan såklart ha fel. VIK skriker hur som helst efter backar som kan göra något framåt. Vad behöver han förbättra?

 4. Peter skriver:

  Seriöst, Linnarud axla lite av manteln!? Grabben har mycket att jobba med/lära sig innan han ens behärskar div1. Du kan inte ha sett många matcher han spelat i år i Boga/Sura.