Silly: Vi får inte glömma att VIK länge haft två stora offensiva centrala hål i laget sedan Frycklund klev av i Södertälje – stor koll på centermarknaden i Europa

Mikael Frycklund var äntligen tillbaka. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

10 svar

 1. Jag skriver:

  Jag tror kokkonen kommer göra succé i BIK Karlskoga .
  Tack Paananen för att alla spelare misslyckas

  • Peter skriver:

   Och de som lyckas vems fel är det? Är det då helt och hållet spelaren?

   • Mr. J skriver:

    Peter: Tyvärr är det för många här som endast följer rummet angående Paananen, dom kan inte så mycket om hockey men vill ändå ha en syndabock att skylla allt på. Jag kan köpa lite av det som skrivs om Paananen men så mycket skit som han får här i kommentarerna är han inte värd.

 2. Peter skriver:

  Frågan är om det blir några mer nyförvärv med tanke på klubbens uttalande angående att man bryter kontraktet med Kokkonen? ”Affären frigör löneutrymme till spelartruppen 2023/24.” och ”I och med comebackrekryteringen av Jesper Johansson kvittas därmed den numerära effekten i truppen. Johansson in, Kokkonen ut.”

  • Pelle skriver:

   ”Ett av våra större kontrakt.” säger Sara Agel.
   Nej, de kvittas inte. JJ är inte särskilt dyr, och han har heller inte kontrakt över nästa år som Kokkonen hade. Vad som händer med JJ nästa år är oklart, men jag gissar att familjen inte vill flytta ner och då blir det ingen förlängning. Men det är enbart en gissning från min sida.
   Berglund skall väl ha en slant också, men jag hoppas på fler nyförvärv. Det sades i början på säsongen att det fanns en peng till förstärkning. Skulle behövas en center förstås och gärna en målfarlig ytter och en defensiv back till.

 3. Sir Väs skriver:

  Kokkonen lämnar, givetvis inte bara för att. Nånting annat är garanterat på ingång, annars släpper man inte spelare bara så där. Gissnignsvis är Berglund på ingång?

 4. Mr H skriver:

  Fantastiskt bra jobb att få ihop alla dessa namn, Mikael!! Ruggigt bra gjort!
  Kanske att det finns någon till i VIKs trupp som kan spela någon annanstans. Då har vi ytterligare lite pengar. En till def. back behövs, och så får vi se om vi kan få hit någon center till. De ska dock vara väl betrodda. Säsongen är inte körd än!!

 5. Stalle skriver:

  Om kokonen nu lämnar så blir det 3e gubben den här säsongen som lämnar 🤔

  • C skriver:

   Vore kanon om vi slapp betala hans lön. Han precis som de flesta av VIKs forwards ä värvad till en topp 6 roll men har inte presterat och han har garanterat en högre lön än snittet i truppen. Bara att fortsätta att bli av med de som inte lyckats, ingen kan vara oumbärlig i den här truppen just nu.

 6. Vintermanen skriver:

  Det verkar vara så att Kokonen lämnar för BIK, ingen förlust att han väljer att lämna men att gå till BIK känns sisådär.