Silly: VIK har visat intresse för Jared Aulin, sätter ribban för kommande nyförvärv?

4 svar

 1. Mr H skriver:

  Ja – och det återstår att se hur mycket mer Brock kostar. Det finns väl en anledning till att man brukar ha en bredare mix – annars blir det nog för ostadigt…det går inte att bygga ett bra lag gratis.

 2. Fredrik skriver:

  Inte speciellt bra marknadsföring. Bara negativa händelser hela tiden… Hoppas spelarna som ska in blir så bra spelare som det snackas om, annars blir det knappast toppskiktet i tabellen vi får sikta på… och det vore kul om laget var klart innan säsongsstart. Kämpa VIK!!!

 3. Pelle skriver:

  Jag tolkar det som att Bl a Steen, Fredriksson och Brock inte var bra nog för att få nytt kontrakt. Brock krävde nog en rejäl löneförhöjning också. NCAA-spelare är ju nästan gratis första året. Borde betyda att NJ har bra killar på gång. Det borde också finnas pengar till det när höga löneposter för spelare som bl a Angell, Jacobsson, Johner och Steen frigjorts.

 4. Mr H skriver:

  Tripp, trapp, trull! AIK och Leksand! VIK får inte behålla något. Knepigt att inte VIK kan klara någon kontinuitet. Vad kostar Montpetit?
  Steen, Fredriksson och nu också Montpetit. Det tar tid att bygga om, när man förlorar så många spelare varje säsong. Att NJ har bakbundits är det ju helt klart något om, med ny budget först den 15:e. Men betyder det att det inte går att behålla någon? Får de så bra kontrakt där? Tänker mest på Montpetit.
  Något nytt om Mitchell…?