Sorgens dag då VIK Hockey i praktiken är borta från hockeykartan efter ny usel insats

14 svar

 1. Cowboy skriver:

  Om dom ramlar ur får många som är anställda inte förnyat kontrakt vilket direkt påverkar ungdomsverksamheten, licensen för att ha nationelt hockeygymnasium försvinner etc.

 2. Vik75 skriver:

  Men sponsorn som skulle ge 1 milj om året då?? Gäller inte det avtalet vid degradering????

 3. Miko skriver:

  Tycker verkligen synd om supportrarna som förutom missat kval till SHL 14/15 också fick uppleva en sportsligt urusel säsong som avslutades med en konkurshot, nu också får se sitt lag med största sannolikhet åka ur allsvenskan. De är verkligen värda mer.

  Jag håller med Ludde Larsson. Nu gäller det att man börjar om. Det finns alldeles för mycket hockeykultur, intresse, antal supportar och passion för Vik här i den här staden för att ligga i division 1 och ha lag såsom Kristianstad, Troja, Tingsryd, Västervik, Panter med flera före sig. Det är tungt och vi har rätt att vara frustrerade och besvikna, men när besvikelsen lagt sig så börjar vi om och går stärkta ur detta.

  Hoppas bara att det som ryktas om ekonomin och även nya konkurshot bara är rykten som inte stämmer. Om dessa dock stämmer har vi ytterligare en urusel säsong som följs av misskött ekonomi. Då gäller det att det reds ut först innan man kan börja fundera på klubbens framtid.

 4. Pia skriver:

  Ludde Larsson ! Sitter du i den inkompetenta styrelsen, klart som korvspad att det är både den gammla och nya styrelsens fel. Det är dessa som kört ner klubben i skiten och inga andra

  • Ludde Larson skriver:

   Nej jag sitter inte i styrelsen. Vad har nya styrelsen gjort för fel som ger dig rätten att skriva att de är inkompetenta?

 5. Göran skriver:

  Leverantörer snackar om obetalda fakturor och styrelsen säger ingenting. Nu är jag riktigt orolig. Om det inte vore problem så skulle de väl för f-n bara kunna säga det. Kanske är det så att styrelsen redan insett att det är konkurs eller så illa att elitlicensen ryker… Eller att det blir konkurs…. eller är det precis som i fjol att de inte har en aning om ekonomiska läget?

 6. Ludde Larson skriver:

  Detta är sviterna av den förra klubbledningens katastrofala skötsel av ekonomin. Det är endast dessa personer som är ansvariga för detta.
  Nya styrelsen, gamla tränarna och nya tränaren har inget med detta att göra. De har gjort det bästa av situationen. Äpplet har värvst spelare inför denna säsong utefter vad ekonomin har tillåtit. Tyvärr har denna trupp varit för tunn och resultatet blivit därefter. Med några fler spetsspelare så hade VIK kommit top 8 i år.
  Om vi åker ner till div 1 är det bara att bryta ihop en dag och sen dagen efter börja om på ett vitt papper och börja jakten tillbaka. Vi kan aldrig ge upp och låta varenda småstad i hockeysverige köra om oss. Västerås är en av Sveriges största städer och vi ska bara ha ett lag i allsvenskan eller SHL. Nu måste alla tillsammans kämpa framåt för att nå dit. En VIKare ger aldrig upp!

  • Pia skriver:

   Sitter du i den inkompetenta styrelsen, klart som korvspad att det är både den gamla och nya styrelsens fel. Det är dessa som kört ner klubben i skiten och inga andra

 7. PatrikH skriver:

  Jag håller inte alls med om att spelarna är dåliga, de flesta spelarna är bra, men spelsystemet som tränarna försökt spela efter fungerar inte längre. Utan snabbhet, snabba spelvändningar får man inga enkla mål. Vi har inte tränat på detta och satt det i system, där ligger felet!

 8. Mg skriver:

  Vad hände med pengarna som supportrarna fixade som skulle gå till spelar värvning.. kan ju inte allt gått till en spelare..

 9. King skriver:

  Konstigt att inte folk fattar ska man ta tillbaka vik Västerås så
  1. rensa i leden från toppen till ungdomslagen med allt jävla kli rygg mentalitet
  2. Man kan inte behålla inkompetenta människor i styrelsen först diva det i botten sedan sparka sig till ordf. ??? Händer bara i VIK se punkt 1
  3. Man kan inte tro att man ska klara sig med 8-9 spelar av allsvensk klass resten är div 1 och 2 spelar … som att spela boxplay varje byte ju …

  Men gulsvarta hjärtat önskar å hoppas

 10. Gurkan 63 skriver:

  styrelsen har mycket att stå till svars med , desto längre dom gömmer sig desto tydligare blir det att alla rykten stämmer. Det positiva med att vik åker ner till div 1 är att alla kontrakt kommer att rivas och då blir vik av med en hel drös av spelare och slöfockar och dom har ju inte stärkt sinna akiter nämnvärd .. klubben är missköt så enkelt är det ut med allting gammalt och ta nya tag inför nästa säsong om det nu inte blir konkurs…

 11. Vimmerbyarn skriver:

  Varför skulle klubben kunna tänka en så pass konstruktiv tanke att låta killarna i J20 få spela? Det är alldeles för avancerat för denna klubb. De har inte den förmågan att inse det.

 12. Påsen skriver:

  Det mest skrämmande är att inte någon av Brocke eller Jonsson kan kliva fram i detta läge och ta allt skit.. Nej nu går det bra att dra mössan över huvudet och gömma sig… Svagt