Spännande nystart med Appelgren & Zetterberg som sportchefer: Kan de bygga ett VIK som är bäst när det gäller?

6 svar

 1. M-G-E skriver:

  Är det så att Zäta tar Roland Erikssons roll som han hade i ungdomsverksamheten? Är han isf anställd av ungdom eller av elit? (eller båda?).

 2. Kjelle skriver:

  Ska man lyfta juniorverksamheten i Västerås så bör man se till så man ger de ledarna förutsättnignarna att lyckas. VIK är enda förening som ej har heltidsanställd tränare för J-20… (Super elit).

  Träning, Video, Samtal skall tränarna göra på övrig tid utöver sina vanliga 40 timmar i veckan. Idag är vik beroende på att spelare väljer VIK och inte tvärtom. Leksand har spelat 2 SM-Finaler för J-18. Djurgården har vunnit 2 raka SM-Guld för J-20. Ge ledarna förutsättning och förvalta juniorerna.

 3. Jimma skriver:

  Mycket spännade lösning och jag hoppas å tror att det här var sista pusselbiten för att folk ska hjälpa till med dem sista pengarna.

 4. Grabben skriver:

  Bra med två bra sportchefer lycka till. Angående träning som är hårdare än match .Brynäs
  interna fredagsmatcher .Vi spelade alltid om en back öl Det var det som var själva grejen man var beredd att offra allt för att vinna .Alla tog det otroligt allvarligt slagsmålet mellan mig (BS ) och Sisse var bara ett av många . Jag minns en gång att Lars Göran Nilsson blev så sur att han och åkte hem. Och en domare som vi hade bett döma oss stack därifrån en gång skakade på huvudet och sa att han aldrig mer skulle döma oss . Var det så hårt ? Ja det var såå kul (BS )VINNARSKALLAR !!

 5. Mr H skriver:

  Hoppas att det inte kostar klubben för mycket med 2 sportchefer bara. Annars är det naturligtvis roligare och mer tungt med både Z och Äpplet samtidigt.
  Får se hur lång tid det tar att få ihop tränarsidan. Snart finns väl några namn att spekulera runt. Spännande med detta i alla fall, och Appelgrens övriga bakgrund verkar vara rätt för att utse honom som en av dessa sportchefer.

 6. Vimmerbyar'n skriver:

  Är konkurshotet avvärjt mån tro. …? I annat fall är det helt obegripligt för mig hur man kan göra klart med sportchef och två dessutom, när man inte ens vet om klubben överlever?? Vi talar ju ändå om två anställningar, där det ska betalas ut två löner under åtskilliga månader framöver. Kan ju faktiskt bli omstart i tvåan igen om det vill sig illa. Appelgren trivs uppenbarligen i VIK.