Spelarkoll efter säsongen: Vilka backhjältar kan bidra även i Allsvenskan 18/19?

Vilka ska hålla rent och starta anfall framför VIK-kassen och kanske Dahlbom nästa säsong? FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. Bozo skriver:

  Men en insamling måste påbörjas snarast. Visat sig vara enda sättet i denna stad att få in kulor till spelarmaterial. Starkt stöd hos de många välbetalda Västeråsarna men små pengar från kommun och torftigt underlag av företagare.

 2. Gurkan 63 skriver:

  Vill minnas ett öppet möte för ca 1 år sedan uppe på viks kansli där Brosted klargjorde att till nästa säsong dvs denna säsong oavsett om hon går upp till Allsvenskan så kommer det inte bli någon spelare som kommer få 30000-50000 tusen i månadslön i vik. Jag som alla andra vet att bra spelare kostar pengar . Det ör en svår sitts för alla föreningar . Det ändå jag hoppas på är att klubben har lärt sig läxan och att vi fans ska sammla in pengar för driften av föreningen.

 3. Marko skriver:

  Intressant läsning.. Tänkte också på Angell när jag tänkte på backar, dvs det är minst en sådan karaktär som behövs gärna två till nästa säsong. Tyvärr är väl bra offensiva backar dyra men ” smakar det, så kostar det” säger ju det gamla ordspråket. Bra tankar också kring utlåning, det kan vara klokt att någon står på tillväxt med mycket speltid i en annan klubb, även om alla vill spela i allsvenskan.
  Det rör iaf på sig ganska mycket redan nu på marknaden och en del lag verkar ha lite brådis samtidigt som de också verkar ha resurser att ta lönekostnaderna för nya spelare ex Leksand med bla Immo värvningen. Det var ju ett namn som figurerade här på forumet förra året men han valde Troja då.
  Vet inte om han fanns med i VIKs tankar till nästa säsong men det är ju passe nu iaf.
  Vi får väl se nu under maj månad om vem som blir den förste nya att dyka upp och vilka av de nuvarande som kritar på för nästa säsong. Spännande tider.