Sponsormöte ikväll

4 svar

 1. Fredriik skriver:

  Blev faktiskt förvånad över NJ fick gå. Trodde de skulle vänta med han till säsongen slut. Jag gillar att ledningen ändå har tagit beslutet.

  Tack för tiden NJ OCH Filander.

 2. Vikare skriver:

  Välkommen Appelgren.
  Styr vår kära skuta bort från avgrunden..
  Blir det en rysare mot Leksand nästa? Häftigt värre.

 3. Mr H skriver:

  VIK Vägskäl
  Sammanbrottet är totalt och udda. Vik riskerar tangera sitt sämsta resultat i den här serien sedan de åkte ur eliten. Filander är kvar trots att allt nu pekar på att någon annan med annan rutin behövs. Någon som får laget att dra åt samma håll. BASIC! DET SKULLE HA BYTTS TRÄNARE FÖR EN MÅNAD SEDAN!
  Dock – upp med handen alla ni som tror att VIK blir ett lag att räkna med som elitlag med NJ som medarkitekt. Jag har fått rätt med allt hittills. TYVÄRR! Har dock försvarat Filander, nu är kanske inte hans första säsonger som ansvarig för seniorhockey det som är helt rättvisande för honom själv. Han räcker dock inte här. COACHINGEN. Han lyckas säkert framöver. Det hoppas jag.
  Nej – det är tänket som inte är rätt.
  Under förutsättning att VIK vill gå upp ja! Vill VIK det? Stämmer det? Om VIK vill vara kvar som topplag i DEN HÄR SERIEN, då är det ju frid och fröjd. Utom i år då. Oops. SÖDERTÄLJE!! Men vi hinner väl undan bottenlagen? Eller…ja? FRITT FALL!
  Samma spelmodell i snart 15 år. Ja – jag påstår det, men det kommer säkert någon annan som säger något annat. Sedan VIK åkte ur så har signifikansen varit att man vinner med högst ett mål – när man vinner. Every time. Eller straffar – att lyckas avgöra matcherna har VIK aldrig lyckats med i tillräckligt hög grad med denna modell, som ju NJ hävdar är den enda rätta. Hängslen och livrem. Mesigare finns inte än den här hockeyn. Det finns väl andra lag som lyckats med liknande budget!? Det här är kanske den främsta lögnen. OÄNDLIGT SLÄTSTRUKET.
  Ett individuellt misstag avgör en match – igen. Det blir ju så när man inte kan spela hockey. Hockey för mig är ju spelet 5 mot 5. BASIC! Nej VIK förlitar sig på powerplay och när domaren är oss emot lite – ja då blir det inget. VANSINNE! År efter år har det sett ut så här…
  VIK måste våga spela hockey, och vinna matcherna. DET GÅR ALDRIG MED DET HÄR TÄNKET. VILL VIK GÅ UPP MÅSTE MAN SPELA MER OFFENSIVT!!!
  Burskydd och sega uppspel – det är det som Vik är. Under 2 mål i snitt framåt senaste 4, och som ”Pentti” skrev längre ned här; Jacobsson, Angell m. fl har väl inte gått att ersätta.
  Ny tränare – Mats Lusth kanske – kolla Mr Madhawk idag för motivering. NJ måste bort – arktitekten som inte lyckades alls. Han har väl aldrig tagit upp något lag. Styrelsen – ta ansvar och sparka NJ. NU!

 4. Marko skriver:

  Jag tror att det blir tränarbyte. Jag kan inte se att det ska byggas upp någon form av stödteam runt en tränare som det sagts tidigare utan en ny huvudtränare är den logiska lösningen? Inte kommer Lusth och co hit för att inte leda ett lag och MF ska ju inte stå o lära sig i VIK utan det får bli i något annat lag Det gäller alltså att sponsorerna får något att tro på annars ger det ytterligare konsekvenser för de kommande åren.
  Gällande gårdagsmatchen så håller jag med analyserna till fullo. Jag ser inte alltför många bra spelare i VIK för tillfället och då vinner man inte många matcher. Skulle gärna ha minst två Urbas till i laget för han kan iaf titulera sig som en elitspelare. Flera andra såg ut som de spelade längre ner i divisionerna och inte i vår näst högsta serie.