Sponsrad artikel: Oddsbonus

Oddsbonus

Vi skriver mycket om sport här och då ligger det nära till hands att man vill spela lite på matcherna. Vi vill rekommendera den här sidan där man hitta de bästa bonusarna för oddsspel. En sak som många inte tänker på är att spelbolagen ofta ger den sämsta möjliga bonusen om man går dit direkt och registrerar sig eftersom det är billigare. Om man istället går via en bonusguide så kan man få betydligt bättre bonusar. Vi använder ibland även bettingbonus.se för att hitta seriösa bonusar.

 1000kr-bet365(1)

Vad är då en oddsbonus?

De flesta av er känner säkert redan till det men en oddsbonus är en bonus som du får när du gör din första insättning som ny spelare hos ett spelbolag. Därför kan det vara fördelaktigt att registrera sig hos flera olika spelbolag. Genom att beta av bonusarna i början så kan man bygga upp sin spelkassa till en betydligt lägre.

En normal odds bonus fungerar som så att du kanske sätter in 500 kronor och får 100 % bonus och har sedan 1000 kronor att spela för. Det låter väldigt enkelt och det är det också. Sen tror många att man kan ta ut pengarna direkt men det fungerar inte för då hade spelbolagen gjort stora förluster. Istället måste man omsätta pengarna ett visst antal gånger. Man kan säga att det sänker risken på dina spel betydligt.

Omsättningskrav

Det gäller att hålla koll på omsättningskraven. Det varierar från spelbolag till spelbolag. Om vi tittar på bet365 bonus så ger den just nu 100 % upp till 1000 kronor på första insättningen. Du får bara möjlighet att använda den en gång så din första insättning räknas. För att spela med bonusen så måste du omsätta den kvalificerade insättningen en gång på valfri sport. Sen måste du omsätta din insättning och bonus 3 gånger för att kunna ta ut allt. Detta är en bra bonus som om man spelar försiktigt ganska lätt går att omvandla till pengar. Vi hoppas att ni nu har lärt er lite mer om bonusar hos spelbolagen. Om man ska satsa pengar på sport så kan det vara lönande att använda en bonus i samband med det. Tänk bara på att läsa igenom regler och villkor innan ni sätter igång. Det kan även vara smart att lägga lite tid för att hitta den bästa möjliga bonusen för det aktuella spelbolaget.