Sportchefsjakten verkar bli utdragen och det kan skada VIK än mer

4 svar

 1. Marko skriver:

  @Pelle..Låter skumt att om rekunstruktören sagt så när det mesta handlat om att få ihop pengar till slutet av april för att överleva. Skulle den statliga lönegarantin betala sportchefens lön eller?
  Jag tror ändå att VIK får ett bra lag till nästa år oavsett om sportchefen kommer i april eller maj. VIK har bra spelare i dagsläget och med lite värvningar i Fish och Mylläri klass så är top 8 fullt möjligt.

 2. Syk skriver:

  Så då är det bara att anställa en sportchef. Men då kommer nästa punkt: vilka pengar har han i sin budget? Vi får nog acceptera att vi har seriens sämsta Silly Season och kommer att få slåss med Västervik och Pantern om att undvika negativt kval. Tack för det styrelsen!

 3. Pelle skriver:

  Rekonstruktören sade direkt när han tillträdde att det gick bra att anställa under rekonstruktionstiden. Något annat skulle ju skada även fordringsägarna, så jag tycker det är logiskt. Att VIK får ett välbyggt lag är ju en förutsättning för framtida inkomster och överlevnad.

 4. Billy skriver:

  Får de ens anställa när de är under rekonstruktion? Och Sedan kan man ju undra om det finns någon erfaren kvalificerad sportschefskandidat som tar jobbet innan man vet om laget överlever eller vilken serie man spelar i nästa år. Tyvärr så har nuvarande ledning kvaddat inte bara denna utan även nästa säsong. Vägra styrelsen ansvarsfrihet på årsmötet!