Sportchefsjakten verkar bli utdragen och det kan skada VIK än mer

I en intervju med VLT verkar det som sportchefsjakten kommer kunna dröja så mycket som upp till en månad.

Dröjer det så länge skulle det kunna vara en katastrof för lagbygget, om man nu lyckas dra in 1,5 miljon de kommande veckorna och överlever.

Talade med lite folk på insidan som säger att spelare inte kan vänta hur länge som helst och att VIK redan ligger efter eftersom man saknat sportchef länge.

Budet var först att en sportchef skulle presenteras efter påsken enligt VLT. Man kan fråga sig varför man fördröjer processen?

Är det så att man buktar för yttre efterhandskrav i media och på sociala medier finns inte ord på hur svagt det är.

Nuvarande VIK-ledning måste ta sina beslut grundat på vad de tror på själva med stöd av de experter de tror på, oavsett vad som hänt med ekonomin. De är ansvariga här och nu.

Om efterhandskockar ska vara med och röra blir bara den här sorgliga soppan värre.

Man kan inte låta sig påverkas av vad media eller folk uttrycker på sociala medier. Särskilt inte på fredagskvällar.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

4 Kommentarer

 1. Marko

  @Pelle..Låter skumt att om rekunstruktören sagt så när det mesta handlat om att få ihop pengar till slutet av april för att överleva. Skulle den statliga lönegarantin betala sportchefens lön eller?
  Jag tror ändå att VIK får ett bra lag till nästa år oavsett om sportchefen kommer i april eller maj. VIK har bra spelare i dagsläget och med lite värvningar i Fish och Mylläri klass så är top 8 fullt möjligt.

 2. Syk

  Så då är det bara att anställa en sportchef. Men då kommer nästa punkt: vilka pengar har han i sin budget? Vi får nog acceptera att vi har seriens sämsta Silly Season och kommer att få slåss med Västervik och Pantern om att undvika negativt kval. Tack för det styrelsen!

 3. Pelle

  Rekonstruktören sade direkt när han tillträdde att det gick bra att anställa under rekonstruktionstiden. Något annat skulle ju skada även fordringsägarna, så jag tycker det är logiskt. Att VIK får ett välbyggt lag är ju en förutsättning för framtida inkomster och överlevnad.

 4. Billy

  Får de ens anställa när de är under rekonstruktion? Och Sedan kan man ju undra om det finns någon erfaren kvalificerad sportschefskandidat som tar jobbet innan man vet om laget överlever eller vilken serie man spelar i nästa år. Tyvärr så har nuvarande ledning kvaddat inte bara denna utan även nästa säsong. Vägra styrelsen ansvarsfrihet på årsmötet!

Tweets

#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@SeClaes Bra efterforskning. Som jag skrev i tråden från @VIKFanCentral så verkar det beror på vart det händer. Men jag håller med dig. 💛🖤🤍🏒

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@GurkOlle @RohlinTorbjorn Gretzkys slagskottsteknik är helt bortglömd, eller? Idag alldeles för många menlösa drags… https://t.co/F5XTm70oK6

SvaraRetweetFavorit
Kenneth Larsson - AvatarVIKen1964Kenneth Larsson

@VIKFanCentral @marcuswikman Krüger vrider upp ryggen och vet att Jansson kommer. Jansson tar två skär innan från p… https://t.co/PLv5deKRM3

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@SeClaes @drazenragge Tack detsamma Claes! Precis, att sakligt diskutera och vrida och vända på saker är kul och givande 🙂👍

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto