Stark inledning av brandskattat VIK mot stjärnbrett HV71 backades upp av strålande målvaktsspel av JG (oroande nog skadad) och Ryttar då skyttet var fortsatt högklassigt

Johan Gustafsson visade klassen. FOTO: JIMMY GERDIN

20 svar

 1. Jan Malmberg skriver:

  Svårt att fatta att ryssarna platsar i KHL. VIK blir inte bättre som dom spelar nu. Och dåren Putin borde spärras in eller likvideras. Har redan mördat oskyldiga barn i Ukraina bla. Inga ryssar i Hockey VM i Finland i alla fall. 👮‍♂️👮‍♀️

 2. Per wall skriver:

  Hoppas ssk åker ur allsvenskan då kan dom ta med sig Andersson,det är för jävligt att en sån person får hålla på och anmäla lag,det är inte första gången.

 3. Patrik skriver:

  Jaha, då blev det klart att VI tappade 5 poäng som straff för att spela med okvalificerade spelare mot Västervik och Södertälje!
  Skit också.

 4. robert Jonsson skriver:

  Det räcker med de uppgifter som framläggs för att inse att Putin och Ryssland begår ett fruktansvärt övergrepp på Ukraina. Förstår man inte det borde man nog emigrera från Sverige.

 5. robert Jonsson skriver:

  Även om ryssarna fortsatt får representera VIK så är frågan om de kommer att kunna lyfta laget ytterligare. I de senaste matcherna så har laget presterat på topp utan dem. Dessutom vet man inte hur deras medverkan påverkar de andra i laget. De flesta av oss svenskar inser ju att Putin och Ryssland begår ett fruktansvärt övergrepp på ukrainarna. Vi vet ju inte hur ryssarna ser på den uppkomna situationen.

  • Pelle skriver:

   VIK har många skador nu och behöver bredden. Det går ju inte att få några andra spelare nu.

   Sen är naturligtvis rapporteringen annorlunda i Ryssland.

 6. Patrik skriver:

  Är det någon som vet om ryssarna kommer att får spela i VIK?
  Tänker på allt problem med Ryssland vs Ukraina nu.
  Den ena efter den andra ryss blir ju nu nobbade att få tävla i andra idrotter.

  • Peter skriver:

   många idrotter låter ryska idrottare tävla men under neutral flagg. i det fallet tävlar de ju för VIK och inte ryssland. jag hoppas att kriget inte gör skillnad i detta fall.
   Det blir galet när man ger sig på ryssar när det är rysslands statsledning som fått fnatt…

  • Pelle skriver:

   Jag förstår inte logiken i att straffa enskilda ryssar. Jag hoppas det kan bli lite sans i debatten och inga häxprocesser.

  • MA skriver:

   Ziyat Paigin är spelklar iTimrå.
   Varför tar det så lång tid för att få klartecken, gällande Viks ryssar. Har man sagt ja från alla håll, borde det väll vara grönt att spela.

 7. Jan Malmberg skriver:

  Åbonden lämnar felaktiga uppgifter igen(efter pandemin) nu att VIK spelar i ABB Arena ikväll. VIK spelar borta månd. onsd. Han har inte alla Hästar hemma tydligen SKÄRPNING 🥅🏒

 8. Adam skriver:

  HV71-fan här som var på plats igår. Er vinst kändes rättvis trots skottstatistiken. HV stod och stampade medan VIK klarade att bryta igen försvaret på ett annat sätt genom intensiva och tunga forwards. Intressant att läsa den skarpa matchanalysen här. Hoppas att det gick bra med Johan Gustafsson.

 9. Observant skriver:

  Stark lagseger trots kort om forwards. Bra analys som vanligt av bloggen.

 10. Musse skriver:

  Sjukt imponerande av grabbarna att prestera som de gjort i helgen mot topp-motstånd med den tunna och skadefyllda truppen. Ingen kan klaga på att de inte kämpar iaf. Och klacken, att de hade röst kvar även idag… wow👏👏

  • J skriver:

   Bra kämpat alla! Starkt av klacken också med röst kvar från dagen innan!
   Om Frycklynd, Svensson och ryssarna är tillbaka i spel tror jag fan de kan bära vägen till Shl redan i år.

 11. Mathias skriver:

  Signa Wiberg direkt, kommer vara en av dom bättre hockeyspelarna i Sverige om typ 4-5 år. Risken är annars att han försvinner och kommer inte tillbaks förrän i slutet av karriären. Spelar orädd, fysiskt och är allmänt jobbig för motståndaren trots sin unga ålder, ett riktigt framtidslöfte som jag hoppas man tar tillvara på.

  • PatrikH skriver:

   Jag håller helt med dig om Wiberg. Han är en riktig powerforward som går in i närkamper och vinner dem. Helt rätt spelartyp att behålla i VIK. Han har också gjort ett antal mål och fler mål än Kangas som ju har ett seniorkontrakt och också kommer bli bra för VIK i framtiden.

 12. Zico skriver:

  Match igår och många skador gäller även för HV som saknade Kelleher, Ytterell, Nybeck, Ullström, Önerud och Wikström.