Tankar om VIK-truppen inför nästa säsong – framtiden påverkar nutiden

13 svar

 1. Christofer Hagström skriver:

  Min trupp nästa år om vi spelar i Alsvenskan.

  Målvakter
  Erik Ersberg Ny
  Marcus Dahlbom

  Backar
  Johan Jonsson
  Daniel Grillfors Ny
  Anton Mylläri
  Kristians Rubins
  Douglas Alenbring
  Alexander Nillson Lindelöf
  Andreas Borgman (ev shl)
  EmilCarnestad Ny (pantern)
  Drew paris

  Forwards
  Fredrik Johansson Center
  Nicklas Lihagen Center
  Andreas Falk Center Ny
  Linus Johansson Center Ny (Mora)
  Ville korhonen
  Christoper Fish
  Eddie Davidsson
  Jonte Berg
  Stefan Ghråns
  Janne Urbas
  Henrik Eriksson Ny
  Nick Sorkin
  Coddy Murhpy
  Lucas Zetterberg
  Erik Andersson Ny

 2. Adde skriver:

  Förläng med Sorken på en gång!

 3. H-man skriver:

  Jag skulle kunna skriva en bok om hur man missköter en hockeyförening. Jag är absolut ingen världsmästare men satsningarna man gjort i VIK genom åren är skrämmande. Den stora utförsbacken började när fystränaren Mattias Matsson gick till Örebro. NJ var inte intresserad av behålla honom. Sen har Göran Lundberg varit en stor orsak till en massa konstiga beslut. Att man plockar in spelare till HG och sen skiter i dom fullständigt.

 4. cyka blyat skriver:

  @H-man
  TACK!! det var det där jag letade efter, ÄNTLIGEN fick jag ett svar varför han har fått så mycket speltid (om det nu stämmer, vilket det mycket möjligtvis kan göra då båda är från arboga om jag har fattat det rätt).
  nu när svedlunds farsa tränar arboga kan inte vik skicka dit svedlund JR också då?
  alltså om det är sant att det är svedlund SR och NJ som har mer eller mindre tvingat filander att spela svedlund JR så är denna förening riktigt jävla trasig, alltså sånt här kan man se i ja, u14-u16 när tränarens son alltid får spela för att han är såååå hiiiimla bra, men på elitnivå? HAH! vilket jävla skämt, pajasledning som inte har sett tidigare vad NJ har hållt på med, fyfan!
  jag tycker synd om filander som inte har fått gjort vad han har velat i båset!
  förbannat skönt att NJ är långt borta från denna klubb

 5. H-man skriver:

  Cykla bylat
  NJ och Anders Svedlund Linus farsa är bästa kompisar. NJ tog Anders till VIK,s juniorer han lyckades förstöra bra mycket innan han slutade. Så där är en stor anledning till vilka som skulle upp till A-laget.

 6. janne skriver:

  Klubbarna i shl som gett juniorer mest speltid ligger på ca 1500 min vilket innebär att man tex haft 3 st som fått 15 min vardera i snitt. Vilket kvalificerat skitsnack av VIK’s ledning att man lever under för stor press att vinna matcher för att kunna matcha junisar.

 7. Agent skriver:

  Svedlund är en vattenbärare ! Om VIK vill så kan Svedlund bli en ny Marcus Söderqvist. Han går till jobbet alla dar i veckan.Tycker att Svedlund är en av dem spelarna man alltid kan lita på, mkt bra i defensiven samt boxplay!

 8. cyka blyat skriver:

  @jocke
  jag har nog spelat hockey längre än dig ska du se.
  det är väl klart att vi ska ta hand om våra juniorer och låta dom spela men för det första är svedlund inte en junior längre.
  för det andra så ska man FÖRTJÄNA en plats i a-laget, vilket svedlund verkligen inte gör.
  7 minuter per match och så många misstag, felplaceringar, inte vågar gå in i närkamper, inte vågar tacklas osv.
  20 p och ändå platsade han inte i vik, vad kan det bero på? jo han är inte tillräckligt bra i den roll han hade i vik därför spelar han i ett botten/mellangäng i allsvenskan, för där platsar han med sin roll osv, precis som jag sa.

 9. fredrik skriver:

  Tycker verkligen VIK borde försöka förlänga med sorkin! Han har sett riktigt bra ut på slutet och har näsa för målet, tror han kan bli riktigt bra nästa säsong om han blir kvar. Urbas är svårt, han är ju bäst i serien på nästan allt utom att göra mål… Williams kan få gå enligt mig MEN då måste det in en ny hårdskjutande rightare för PP. Sen tycker jag att det behövs ”en ny” angell på backplats. Bort med Cutta och Larsson på backplats! Till sist behöver Davidsson och Myttynen om han blir kvar lära sig att inte dra ner tempot i pp, när VIK höjer pucktempot är det ju knappt nåt lag som hänger med. Synd att det sker så sällan…

 10. Jocke skriver:

  @cyka blyat
  Du är så ute och cyklar . Vi ska ta hand om våra juniorer . Och Svedlund gör det bra . Svårt att producera om man spelar i en 4 femma och spelar 7 min Max per match. Och de där med bromme så du snackar om så säger det en hel del om dig att du inte har speciellt bra koll på ishockey och själv aldrig har spelat, bromme har producerat hittills 20 poäng i ett av dom sämsta lagen i serien . De är topp 5 i vårat vik skulle han vara med den poängen. .
  Så jävla less på folk som inte kan ett skit om hockey mer än att sitta och gnälla på allt och alla . Ta vara på våra juniorer och låt dom spela.

 11. cyka blyat skriver:

  Spelsinne!?!? han vet inte ens vart han ska vara på plan ibland.
  ett exempel från till och med senaste matchen: vik ligger under med 2-1 man har 2 forwards nere vid sargen bakom förlängda mållinjen, vart står lille svedlund då? jo 4 meter innanför blålinjen med backarna!! den gången vann vik pucken och en passning precis framför målvakten hade med största sannolikheten lett till ett mål, eller iallafall en målchans.
  jag har inte sett en enda match där svedlund har gjort en hel match bra så man har kunnat sagt ”fan svedlund va riktigt bra idag!”.
  det kan inte vara så jävla kul att vara junior i vik om man inte ens får spela istället för han, jag fattar verkligen inte vad folk ser i han som är så bra!? men å andra sidan så är jag ju ingen expert.
  och vart fan fick du crosby och malkin ifrån? jag snackade om juniorer, zäta Nej just jävlar han drog ju, aja lantosi, nej visst fan han ville inte heller sitta på bänk istället för svedlund, aja vi får väl se vilken junis som drar här näst, lär inte ta särskillt lång tid…

 12. Mikael Norén skriver:

  cykla blyat: det bäste vore ju om man kunde värva Crosby och Malkin. Men när det handlar om vilka som ska in/ut är det ju alltid svårt att spekulera, då vi inte har så mkt insyn vilka alternativen är och hur ekonomin ser ut. Svedlund är ung har spelsinne och arbetskapacitet, och om han kan förbättra andra delar kan det troligen bli bra.

 13. cyka blyat skriver:

  Du tycker alltså att det kan vara värt att satsa på svedlund en säsong till? den där killen kommer aldrig att bli en SHL spelare.
  han är inte mer än en allsvensk spelare i ett bottenlag (typ som brommè).
  det måste ju vara bättre att låta den platsen vara något en junior får slåss om som har chansen att bli bra, svedlund sitter inte på dom egenskaperna tyvärr