Tack vare Södertäljes utveckling får vi äntligen, med skräckblandad förtjusning, en match som betyder något hemma mot Almtuna på lördagskvällen

Marcus Bergman öste in mål under försäsongen, en stor nyckel för VIK är att få igång Bergmans produktion igen. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Delaying the game skriver:

  Ja det blev ju väldigt mycket bättre när det betydde något…not 🙁
  Grattis till 5:e platsen Tälje och till ett guldläge.
  Vi fattar inte hur de kan vara så sega och mesiga, orkar ju ingenting.
  Anthon vad gör han förutom att ta idiotiska utvisningar som motståndarna får momentum av, suck. Sätt han i fjärdekedjan igen. Vad hände med powern och styrkan?
  Benker åker utav helvete men bara för sig själv och som vanligt viker han bort från målet ner i hörnen eller bakom målet, där görs inga mål o får han mot förmodan ett läge så bränner han ju 9 av 10.
  Wikman och Bergman transporterar ochså bara puck – finns ju inget eget spel längre och ingen som vågar gå på mål – ser så jäkla bekvämt ut. Finns inte en forward som är bra nog förutom Hertzberg (!?) jo kolla hans fina +/- statistik. Backarna och hur de går bort sig får vi såga en annan kväll, orkar inte nu

 2. Pelle skriver:

  VIK är i sämst form på hela säsongen just nu. Är det enligt planen eller?
  Ser ut som en träningsmatch från VIK:s sida. Kanske ännu sämre.

 3. Pelle skriver:

  Betalar dom av en skuld i och med att dom förlorar mot skitlaget almtuna

 4. Musse skriver:

  Köper inte att vi inte haft något att spela för på väldigt länge. Alla lag försöker väl ta ifatt laget framför så länge det finns en chans. Och att säkra den viktiga femteplatsen borde väl vara tändvätska nog? Det där är bara dåliga ursäkter och förlorarsnack.
  Och visst har vi haft en hel del skador i vissa matcher men vi har oftast kunna ställa upp med ett bra lag men ändå inte fått spelet att stämma. Nu får vi hoppas att grabbarna tar tag i det här i avslutningen och visar att vi förtjänar en topp 8 plats. Förutom Karlskoga har vi inga topplag kvar att möta.

 5. Bozo skriver:

  Öhrn får nästan en profetisk möjlighet att vända den här säsongen. Det mesta kommer handla om hur han hanterar denna osannolika möjlighet han har fått. Denna kedja borde normalt vara VIKs förstakedja och en fruktad sådan på HA-nivå, men just nu är de snarare tredje kedja. Hoppas de kan spela avslappnat nu men hungrigt utifrån lagets tabellposition.