Tankar efter Brynäs, Malmö & Djurgården: VIK verkar vara inne på rätt spår (det enda, för övrigt) för kunna hota HV71 och andra rikare/mer begåvade lag

Tuffe tacklingsmaskinen Ludvig Jardeskog har rätt attityd och #77 varvade verkligen upp före och under slutspelet. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

3 svar

  1. M skriver:

    Redan nu tendenser att man står upp för varandra och inte tar skit. Behöver inte vara något som renderar matchstraff men förra säsongen upplevde jag det som om spelar låtsades att dom inte såg något. Hellre 4mot4 än PP och vikande moral. Övertygad om att det lönar sig i längden. Givetvis inte alla PP siutioner men där ens kamrat råkar ut för något tveksamt.

  2. PatrikH skriver:

    Håller med om grundtanken att det måste finnas en kompromisslös vilja att vinna och gå upp, men kanske inte håller med om uttrycket ”gå över lik”, fast det kan ju bero på hur man tolkar uttrycket förstås.

  3. Bozo skriver:

    Gäller att bygga upp en känsla under säsongen att man är bäst (inte bara bra) också. Sällan det i slutändan är överraskning vilket lag som går upp, ganska logiskt som oftast. De ggr något lag vänder säsongen på slutet så är det på pappret starka trupper. Har för mig exvis att Oskarshamn hade haft lätt mot AIK i seriespelet, likadant KHK mot VIK när det begav sig.