Tillbakablick på viktiga milstolpar i resan tillbaka till Allsvenskan – från Appelgren till Conny

Vägen till alla glädjescener var lång... FOTO: RUNE ÅHLÉN

9 svar

  1. Pelle skriver:

    Bra genomgång. Men jag hade också tagit med den sena värvningen av Jimmie Jansson som kändes viktig med alla offensivt lagda backar i laget.

    Sen hade jag nämnt Lehmanns comeback lagom till kvalserien. Hans produktion blev ju inte som tidigare, men jag tror han betydde mycket ändå med sitt arbete för laget.

  2. Tompa skriver:

    Mycket bra skrivet, skön resa att läsa om! Tack!

    4:e april 2018 – den mäktiga vändningen från 0-3 till seger mot starka Piteå. Vilken boost!!!
    Den nyckeln som hittades, i tredje perioden – wow – släppte alla tyglar och banade vägen fram till slutet. Sjukt imponerad av VIK denna säsong vilket inkluderar alla från spelare, ledare och supportrar!
    När kemi är som bäst!

  3. Patrik skriver:

    Tack för all info och en mycket kul läsning under säsongen! Ser fram emot nästa!

  4. robert jonsson skriver:

    I efterhand lär man konstatera att Paananen – Zetterberg lyckats få ihop ett lag där alla varit beredda att finna sig i den roll som de tilldelats och att ge allt för laget.
    Med tanke på alla skador och sjukdom som uppkommit i laget under innevarande säsong så har man gjort en bedrift som både är fantastisk och remarkabel.
    Kenny Källström (axel), Marcus Bergman (whiplash), Oscar Pettersson (fot), Petter Mattsson (axel), Pontus Holmberg (finger), Morgan Hassel (finger). Dessutom har flera spelare varit borta med småskador och sjukdom under säsongen vid olika tillfällen.
    Bara att salutera ett lag som verkligen gett allt under året och lyckats föra Västerås åter till Hockeyallsvenskan.

  5. VIKarn skriver:

    Ja jäklar vilken säsong.
    Skönt att det är över, fast ändå lite vemodigt, men skönt att slippa känna oron, att det skulle bli en säsong till i ettan.
    Ska bli kul att följa silly season nu, du har väl massa kontakter Micke, hört nått??

  6. Marko skriver:

    Mycket bra skriven återblick Mikael, ytterligare en guldstjärna till dig. Det var en bra nyhet att Fredrik J redan är klar. Han betyder ju så mycket för VIK på många olika sätt men jag anser ju att hans spelskicklighet håller hög allsvensk klass och möjlig shl nivå.