Paananens & Zetterbergs fantastiska gulsvarta lagbygge tillbaka i Allsvenskan efter väldigt tydlig plan och den där poängen togs mot Troja

Vi njuter i stunden och passar på att använda en härlig jubelbild från tidigare. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Miko skriver:

  Det är bara instämma i alla hyllningar. Den här staden och fansen har förtjänat detta efter dessa sportsliga men även ekonomiska besvikelser. Man har verkligen slutit upp kring laget i vått och torrt och nu får man äntligen glädjas också. Det Zetterberg och Paananen har åstadkommit är en bragd. Det är småmedel man har fått bygga en trupp kring att jämföra med fjolårets när man med mycket dyrare trupp som inte ens var nära att klara av kvalserien. Nu blir det spännande att se hur man värvar inför nästa säsong och vilka man behåller samt vad man kommer ha för målsättning kommande säsonger. Det finns potential rent intressemässigt att vara med och utmana om SHL på sikt, men just nu är det viktigaste att etablera sig i allsvenskan och framförallt undvika negativt kval.

 2. gns skriver:

  Sällan att vi som supportrar ser vad ledningen gör mer än att spendera pengar på usla spelare som inte levererar som tänkt. Det är ungefär så vi fans tänker.. Det Z har gjort är ren magi, rätta mig om jag har fel. Under N.J:s tid hade VIK en spelarbudget långt över de få ören VIK spenderat denna säsong, och jag verkligen hoppas att företagen nu ser detta och förstår vilken hockeystad Västerås är och vilka möjligheter det finns i Sveriges 5:e största stad!

 3. gns skriver:

  Paananen är f-n grym (blir tårögd), vi pratar om V-ås! Zetterberg också!! Den här grunden kan bära långt. Fortsätt så.. Tack för avancemang!!

 4. Per-Christian Lindstam skriver:

  Stort grattis, även för mig som ”motståndarsupporter” -Vita hästen-kändes det märkligt, nästan overkligt när VIK åkte ur. Trodde också att det skulle ta ett bra tag att ta sig tillbaka.
  Skönt att jag fick fel, VIK ska vara i Hockeyallsvenskan eller högre, en viktig ”motor”l i serien.
  Ser fram mot säsongen när vi möts igen.

 5. Marko skriver:

  Nästan så att tårarna kom fram när det blev klart, säkerligen en blandning av lättnad och glädje. Man mindes tillbaka på avancemanget till elitserien,stunden när jag klappade Poppe på ryggen vilket innebar att min jacka också blev blöt av all svett; )
  Jag är så jäkla imponerad som alla andra att detta lågbudgetbygge fixade saken. Det är så bra gjort av alla inblandade.
  Jag blev också kär igår.. i en Troja spelare.. den där Meyer, han ska vi värva. Så bra han är och han gör skillnad.
  Utan att nu gå händelserna i förväg så börjar ju arbetet med kommande säsong redan nu i kulisserna på ett aktivare sätt när uppflyttningen blev ett faktum. Nu vet man ju egentligen ingenting men jag hoppas att ekonomin tillåter flera spetsvärvningar samtidigt som man ger spelarna med potential möjligheten att bli ännu bättre. Några förvinner naturligtvis utifrån olika orsaker men jag skulle önska att vi knyter ett par på lite längre kontrakt typ 2-3 år åtminstone. Anser ex att Jimmie J kan få ett längre kontrakt precis som Bergman. Jimmie är ju ändå VIKare från början och är ju det som vi skulle satsa på dvs hemvävt i den mån det går..
  Fantastiskt kul och blir en intressant silly season

 6. Gurkan 63 skriver:

  Efter slutsignalen så stod jag bara helt stilla och så ingenting jag bara stod med ett enda stort leende och bara njöt .. Känslan att slippa div ett ör obeskrivlig att slippa alla jävla skitmatcher och krångliga kval som ingen jävel förstår sig på. Men nu är hon tillbaks och minna känslor går inte att beskriva . Dagens vik har visat upp någonting som jag inte har sätt på mycket länge vik är en lagmaskin som gör allting för varandra som en enda stor familj. Sug på karamellen ett tag nu grabbar det är ni värda. Hoppas att klubben nu har lärt sig läxan och står med bägge fötterna på jorden och inte får något storhetsvansinne . Tackar denna underbara blogg och ditt angegamang vi träffas och höres till säsongen börjar igen.