Tim Heed klar och Västerås defensiv fick hastigt och lustigt mycket mer offensiv

3 svar

 1. Lillgurkan skriver:

  Ser ut som en bra formering Micke… Tycker precis som du att Emmerdahl ska få fortsatt stort förtroende. Att han leder den interna plus/minus-ligan såpass stort måste tyda på att han gör något riktigt rätt!

  Kan bli konstigt för Fagervall i fortsättningen, kanske tvingas han sätta en av Lindh eller Helmer på läktarplats snart?

 2. Mikael Norén skriver:

  Lillgurkan, inte helt lätt. Mikkelson-Warg känns som här för att stanna. Emmerdahl med sin utveckling och +13 (!) och 8 poäng måste få spela en hel del. Söderkvist har gjort det bra på backen. Robin Nilsson har haft det svårt, men förbättrat sig på slutet. Antar att Rasmus Edström återvänder till Skellefteå nu. Men Heed går nog inte in på Edströms plats bredvid Emmerdahl, Heed behöver nog det tyngsta man har bredvid sig. Sen ska Björklund, Lindh och Helmersson in i mixen.

  Mina topp-6-backar: Mikkelson, Warg, Heed, Lindh, Emmerdahl, Helmersson. Björklund 7e (svårbedömd status efter smällen och imponerande inte direkt innan), Nilsson 8e, Winge 9e och Söderkvist upp som forward.

  Men hursomhelst känns det lugnt med Fagervall. Inga skräckmatchningar som Lindh i power play (Waltin) eller backpar som Johan Berggren- Emil Axelsson (Tornberg) där uppspelen satt i knävecken i bästa fall…

 3. Lillgurkan skriver:

  Hur skulle du ställa upp backparen nu Micke?