Tony Mårtensson om Almtuna, framtiden och VIK: ”Verkar vara en väldigt proffsigt skött klubb med hängivna fans som gör stämningen toppen”

Tony Mårtensson hyllade tidigare VIK:s fans, men dessa slipper AIS nu...

 

Bloggen fick tag på stjärncentern Tony Mårtensson som efter totalt 69 poäng på 62 matcher i Almtuna visade att han fortfarande håller högsta klass. Dock ramlade ju AIS ur HA i sudden i sista omgången mot Kristianstad och avslutet var extremt grymt för Uppsalaklubben.

– Jag har varit iväg på semester, men har haft lite kontakt med VIK, säger Tony till bloggen. Det verkar vara en väldigt proffsigt skött klubb.

– Jag tycker de spelar en rolig och modern ishockey och har väldigt hängivna fans, som gör stämningen i arenan toppen, säger centern, som av spelarna själva nominerades till en av ligans tre viktigaste spelare.

– Jag kommer ta semestern på mig att fundera på vad som händer härnäst. Jag väntar på vad som händer med Almtuna också, säger Tony avslutningsvis.

***

Detta visar ju bara hur svårt jobbet som sportchef kan vara. Hur länge ska Patrik Zetterberg våga vänta på Tony Mårtensson? Hur många andra centrar hinner välja andra lag och så vidare?

Mårtensson ska enligt uppgift bo i Sigtuna, cirka 30-35 minuter från Gränbyhallen. Till ABB Arena ska det vara cirka 50 minuter.

***

Pär Södergren, Patrik Zetterberg, Lars Ivarsson och Thomas Paananen verkar ha höjt värdet på varumärket VIK på kort tid. FOTO: RUNE ÅHLÉN

Men oavsett vad Mårtensson väljer är ju vad han säger om VIK och fansen en kvalitetsstämpel på vad som sker i VIK-land.

38-åringen har ju sett en del i NHL, AHL, VM, KHL, NLA och såklart SHL…

1 svar

  1. gns skriver:

    Är nog som skrivet att sportchefen väntar in Mårtensson med risk av spelartapp på annat håll. Jag hoppas i varje fall på Tony Mårtensson i VIK-tröjan (Y)