Toppcentertunt Västerås var inte tillräckligt redo att spela mot hungrigt och välcoachat Västervik

Paananens lag är i en djup spelmässig svacka och nu även bara en seger på de fem senaste. FOTO: RUNE ÅHLÉN

7 svar

 1. Andreas skriver:

  Kan man inte låna in Kalle Östman från Djurgården om han hamnar utanför deras match trupp, han har väl fått väldigt lite speltid.
  Tycker inte att man ska ha många lån men Östman som kan spelsättet vore kanon att låna in när det krisar eller gärna resten av säsongen.

 2. Miko skriver:

  En sur förlust. Synd att man efter 2-0 ledning inte kan stänga matchen. Att stänga matcher är just vad som kännetecknar topplag. Hoppas detta blir en läxa och att man när det gäller som mest inte tappar matcher likt igår. Serien är lång och man kommer förstås åka på jobbiga förluster men det hade varit kul med en vinst igår för att tidigt sätta avtryck som det topplag man förväntas bli. Tror på en helt annan skärpa och inställning imorgon mot Björklöven. Att laget är hungrigt och revanschsuget bör det inte råda några tvivel kring.

 3. VIKarn skriver:

  Historiskt har väl VIK väldigt ofta haft svårt mot sånt spel som Västervik representerar.
  Lag som spelar med väldigt kompakt försvarsspel, som Almtuna, vitahästen Västervik osv.
  Fattar inte att det ska vara så svårt att anpassa sig till sånt motstånd. I gårdagkvällens match tycker jag va sönderlästa av Västervik, vi kom inte igenom mittzonen knappt. De försökte gång på gång, på kanterna, men det va alltid motståndare i vägen.
  Aja, bara att bryta ihop å komma igen.
  Matchen på onsdag lär se annorlunda ut, blir intressant att se hur vi klarar av det.

 4. Gurkan63 skriver:

  Vissa matcher mot vissa lag som tex Västervik ska man bara vinna . Det var lite för mycket sådana matcher.i fjol. Man har 2-0 och ska bara vinna mot lag.som Västervik.

 5. Jan Malmberg skriver:

  Kul😡😠 vågar inte lyssna på sr extrasändning av VIK matchen fast dom leder med 2-0. 23.00 fr jag beskedet av tv4 sporten 3-2 säger bara Fuck it.Det är därför jag har slutat att åka på borta matcher (olearys, allstar.= surahammar till västerås inte värt det i princip alltid torsk. Karlskrona -Rögle hemska minnen alla bortamather torsk. Blir knappast något 2020 års jubileum åkte ju ur 2000.VARFÖR dessa hjärn blödningar i västerås( kolla Oskarshamn) var 45år 2000 nästa år pensionär 65 skit kul( blir det censur nu av VIKFAN) VEM BRYR SIG!!

 6. Christoffer Franzén skriver:

  Intressant att man kan uppleva samma match så olika. 2a perioden är definitivt ett bottennapp. Men första och tredje perioden ser jag inga större fel på. Hade inte andra perioden varit så pass dålig, hade kanske laget haft ett bättre utgångsläge inför 3e och utgången hade kanske blivit en helt annan. Tycker definitivt inte att det var ett bottennapp totalt sett.

 7. robert jonsson skriver:

  Man kan undra vad statistiken är värd när amatörer sköter registreringen. Fel gubbar antecknade på både plus o minus mål hos bägge lagen. Bara o kolla highlights så inser man att det verkat vara ett lotteri i denna match.
  Sedan stämmer inte heller den klockade speltiden på exempelvis Younan i tredje perioden 3,13 medan Leduc som han spelade med är klockad på 8,13 i tredje perioden ?