Tränarbyte oundvikligt?

7 svar

 1. Knekten skriver:

  Det ser ut att bli som jag trodde i början av säsongen, div 1 spel nästa höst. Hoppas att jag fel för det är nog i så fall spiken i kistan för ett antal år framöver för VIK. Från att vara nästan i SHL, nu det här. Sorgligt att se spelet, det är som div 1, ibland div 2 och då är det ju inte mer än rätt. Det är i dessa serier man ska spela. Där ligger nivån idag. Nä, för att rädda detta krävs en sjujäkla jävlaranamma, vilja, tyngd, erfarenhet och rutin samt några spjutspetsar som utmärker sig när det gäller. Dessa finns inte, möjligen ett par stycken ibland. Grästorp, Kumla, Forshaga. Det blir till att tampas mot dessa nästa höst inför ganska få åskådare om inte något görs från och med nu.

 2. Patrick skriver:

  Äpplet är ansvarig för vilka tränare dem har och även för vilka spelare dem har värvat är de nån av dem nya spelarna som har levererat? Håller med problemet sitter ett par våningar upp plus dem i ledningen. Ta bort Olsson och låt Zabel vara kvar ta in Bäckman som en billig och kort siktig lösning,, för att rädda laget från kval. Taktiken med att ställa 5 spelare framför mål och hålla nollan håller inte.

 3. Marko skriver:

  En ganska basal fråga man kan ställa är utifrån en del kommentarer. Vilka tränare har varit bra i VIK de senaste åren?

 4. Wienmats skriver:

  Jag sa det i början av Serien, att Christer Olsson inte är ett så bra val.
  Han tränade Klagenfurt i högsta ligan i Österrike, där blev han sparkad, Appelgren ska Tag över roderet igen som tränare om man ska lyckas.

 5. PatrikH skriver:

  Om C.O. kan presentera en plan för hur VIKs spel ska utvecklas offensivt tycker jag att han kan få fortsätta, men det avgörande är om truppen tror på den planen. Om inte måste det bli tränarbyte.

 6. Gurkan 63 skriver:

  Hej !
  Vet inte vad jag ska tycka om ryckten Ang tränarbyte ,tror inte på den lösningen och historiskt sett så är det ingen bra lösning ;se Appelgren kom in förra säsongen och inte vart det något underverk. Rikta frågan några trappor upp istället ,vilka är det som sköter kontakten med eventuella nya tränare och spelare ? Lyssnade på hockeypuls på vlt ,mycket bra program belyste vik kontra Karlskoga som med i stort det samma budget och situatinion som vik men till skilnad mot vik lyckas med sina spelare och värvningar vad gör Karlskoga som vik inte lyckas med ? Se lag som Karskrona kom upp två år i Allsvenskan sedan SHL , de Örebro samma där, det finns flera bra exempel . Vi kan ta Lihagen som exempel han har varit i vik tidigare och han har alldrig lyckats i vik ,varför värva hit han igen ? Jag tror att ett stort problem vik har och dit fokuset borde flyttas till och verkligen ifrågasättas Det ör ett par trappor upp i Rocklundahallen (ABB ARENA )

 7. påsen skriver:

  Fråga vad junisar som har spelat under Paananen tycker?? Är ju en hel del junisar som har bytt klubb när han har varit tränare.. är väl bara en del som tycker att han är bra..