Trots varningssignaler riskerar inkompetens VIK:s framtid

11 svar

 1. kalle skriver:

  fägerblads lön är 92.000/månad…

 2. Adde skriver:

  Personer från ledningen kommer självklart att lämna. Nu är det klubben VIK Hockey som vi stöttar inte ledningen som har satt oss i den här skiten.

 3. Michael Swärd skriver:

  Man kan ju fråga sig vad de gjort, när de inte jobbat med ekonomin.Alla måste bort,löjligt av Fägerblad att av stå med lön.Med arbetsgivar avgifter 100000kr.Börja från noll o inga kompis anställningar.Kan gå in med pengar med rätt ledning.Vilken fars!!!!!

 4. MA skriver:

  Att man byggt upp ett eget kapital under ett flertal år för att det är ett krav från SHL och nu en underskott på lika mycket. Att man sedan sparkade tränaren Martin Filander och sportchefen Niklas Johansson. Den sist nämnda skulle lämnat över till denna säsong. För att hitta någon som kunde vässa till laget och det som saknades i kvalets förra säsong till SHL. Ska man satsa och ständigt vara kandidat till SHL kvalet ska man ha lika, plus lite mer i budgeten varje år. Styrelsen har skött det här väldigt dåligt och borde avgå.

 5. Jadu skriver:

  Det kommer mer negativa nyheter för oss supportrar snart..

 6. FH skriver:

  tyvärr sånt som händer, vi medlemmar i vik som har röstat fram människorna som styr vik, Vi(jag) röstade för denna styrelse.

 7. Ludde Larson skriver:

  Att vi inte ens tog oss till play off denna säsong sved hårt. Men att klubben har sköts så här jävla illa är inte acceptabelt. Alla i styrelsen SKA avgå omedelbart. Ny klubbchef SKA också tillsättas direkt. Dessa personer ska vara trovärdiga så att sponsorer och fans vet vad de satsar sina pengar på. Även en ny trovärdig sportchef bör tillsättas. Det måste vara slut på ryggdunk för kompisar i denna förening. Personer som bara sitter på olika positioner för att dom vill vara inne i den inre kretsen. Folk som bara är ja-sägare. Det är faktiskt sunt och nödvändigt att komma med egna åsikter fast att man ibland kan upplevas obekväm. Därefter kan vi alla som lever för VIK Hockey tillsammans se framåt och rädda klubben från ännu en konkurs. Hur jävla svårt kan det vara att räkna plus och minus. Jag vill se Christer Brostedt och Johan Thalberg för att nämna några på viktiga positioner inom klubben. Kan Tingsryd, Almtuna och andra småklubbar klara sig från konkurs så ska fan också vi i Västerås fixa detta. Men för att det ska vara möjligt så krävs det att det omedelbart kommer in kompetenta personer på ledande positioner så vi kan se framåt mot säsongen 2016/17.

 8. Marko skriver:

  Företagskonomi är inte det lättaste att kunna men därför har man ju olika stödfunktioner i de flesta större företag. Här har det ju inte fungerat utav någon anledning och möjligen har kompetensen saknas både hos ekonomen men också de som ska fatta vad den andra säger. Jag kan inte den ekonomiska strukturen i VIK men detta med att vara en idrottsförening och samtidigt vara en arbetsgivare är säkerligen svårare än många tror.
  Hursomhelst så är jag egentligen mest ledsen för många av de fans som verkligen stöttar och är engagerade i VIK i alla lägen, det är ett svek mot dem.
  Nu hade man sett fram emot en kul silly season men nu är det hyfsat tomt känslomässigt o konkurskänslan har infunnit sig igen.

 9. Andreas skriver:

  Helt åt helvete om de stämmer. Man känner sig lurad som supporter! Fy fan. Omstart med rätt man på rätt plats är ett krav!

 10. David hertze skriver:

  Jag tror att de gjorde en all in. Nu när säsongen vart missräknad så kunde de inte blunda för det. För 4-5 miljoner kan bara inte försvinna. Om de kommit 1,2 så hade det kommit in intäkter från hemma matcherna. Samt placering 3-8. Starta ett swich konto. Om vi fansen samlar in mycket pengar och vi räddar detta tillsammans med näringslivet så tycker jag att en represetant från vik fan club ska sitta med i styrelsen.

 11. Jimbos skriver:

  Känns som det bara kommer fram mer och mer saker vad som hänt inom Vik, jag som supporter är beredd att kämpa för att förening ska leva vidare men då vill man ju gärna att det är rätt folk som styr skeppet i rätt Riktning!