Tufft spelschema väntar utan Lundbergs briljans & tunn målvaktsmarknad?

Upp till bevis för Marcus Dahlbom. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Johan skriver:

  Jag är öppen berömma och kritisera spelar, det måste man våg göra och skall göra. Men tydligen trampade jag på en öm tå som inte gillar bli kritiserad, då ska man nog fundera på om det är rätt sak det man håller på med. Men att hänvisa dem som skriver kommentarer som ogillas till en annan blogg tyder bara på okunskap. Den som förlora är inte jag utan den som inte tål negativ kretik.

  • Mikael Norén skriver:

   Om man nu är öppen för att man ska kunna kritisera och ifrågasätta på en blogg, varför kritiserar man mellan raderna att vi inte ”stöttar spelare” i den första kommentaren? Men hoppas verkligen Dahlbom täpper till truten på mig och bevisar att han är redo att ta nästa steg. Jag har haft herrans många fel förr.

 2. Stefan W skriver:

  Hockeyspelare (framförallt målvakter) bedöms från match till match och Dahlbom vet det likväl som alla andra. Just nu är Lundberg inne i en fantastisk form och det vore otroligt tråkigt om en skada skulle vara orsaken till att stå över ett par matcher. Glädjande nog fick Dahlbom ett bra inhopp senast, dock är han fortfarande inte riktigt med på snabba sidledspassningar. Blir det så nu att Dahlbom står nästa match, har han alla förutsättningar att göra en grym insats!

 3. Mikael Norén skriver:

  Denna blogg handlar inte om att skriva enbart hyllningsreportage och skriva att ”allt blir bra”. Vore ytterst tråkigt att läsa och skriva enbart hejaklacksartiklar, ty denna blogg vänder sig inte primärt till kompisar och släktingar till laget. Vill man bara läsa ”hejaklacksartiklar” ska man inte läsa här helt enkelt.

 4. Johan skriver:

  Jag förstår inte riktigt! Dahlbom ät en bra målvakt det visade han redan förra säsongen så varför skulle han inte duga i år? Ni gör verkligen inget för att hans självförtroende ska bli bättre, när ni inte litar på hans förmåga. Jag är helt säker på att Dahlbom kommer visa framfötterna och vi får se den duktiga målvakten som finns i honom.

 5. K skriver:

  Måla Fan på väggen direkt…lika bra. Som vanligt optimistiskt bland alla supportrar.