Svaga avslut och klen disciplin sänkte åter VIK trots visst spelövertag mot Karlskoga

8 svar

 1. gns skriver:

  Hoppas nu att Williams kommer tillbaka snarast och att det håller i sig ett tag. Det största misstaget VIK gjort i modern historia vad gäller kontrakt, var att släppa Viktor Mårtensson. Inte f-n är det väl finess-lirarnas jobb att spela fysiskt? Men så här blir det när en spelare helhjärtat fullföljer (när ingen annan gör det) sitt kontrakt till punkt och pricka.

  Säger det igen, in med en slagskämpe i laget NU!

 2. gns skriver:

  Tycker inte Gråns ersätter Conny alls. Det Gråns kan göra kan inte Conny och vice versa. Det går inte att jämnföra deras spel i pp tex, där Strömberg var och är helt outstanding i varje fall på denna hockeyallsvenka nivå. Sen tycker jag att Johner har fått en aningen för mkt börda att axla. Suverän spelare på alla vis, men det är väl inte meningen att ”alljobbaren” Johner ska vara VIKs målspruta?

 3. Herr T skriver:

  Det är några saker som dyker upp gång efter annan. Märkligt att det alltid ska tas dumma utvisningar som man dyrt får betala. Också märkligt hur dåligt man skjuter i laget. Verkar som det bara är några som kan pricka målet ens. Sen vilken ska kliva fram när det verkligen gäller. För att nå framgång i po så måste någon våga bli hjälte. Jag ser ingen klar kandidat just nu. Lagen i toppen måste också besegras om vi ska ta steget upp

 4. Ulf Holmström skriver:

  Lillgurka, Jonsson klart bättre alt. än Söderkvist i powerplay.
  Tycker att Davidsson inte hänger med i spelet över huvud taget.
  Räcker inte med att stå vid stolpen helt still under ett helt powerplay.

 5. Lillgurkan skriver:

  Filander spelar som vanligt sina gamla lagkompisar mest. Idag GRÅHNS och JONSSON i PP1. Herregud vad dålig känsla karln har.

 6. fj skriver:

  att nj låter jonsson ha kvar sitt kontrakt i vik är för mig helt sjukt, får väl hoppas att rubins tar hans plats när han kommer hem. angell kanske har gjort sitt i vik med enligt min mening….

  får vi bort angell är nog fleury en bra värvning men det behövs världsklassbackar…(nu tog jag i lite men ni fattar ;))

 7. Mikael Norén skriver:

  Tack Bonzon, håller med att det kanske vore en bättre rubrik. Dock svårt att skapa riktigt heta chanser mot ett så lågt försvarsspel, då blir man beroende av skytte utifrån om man nu inte är extremt bra på att dyrka upp låga försvar genom soloprestationer eller millimeterspass.

 8. Bonzon skriver:

  Bakom dina stjärnor känns det just nu ganska tunt.
  Det skapades heller inga riktigt farliga lägen, utan det dumpas friskt, och då och då snurras det ett par varv i hörnen. ”Trist och uddlöst” hade varit en passande rubrik till en bra skriven recension av matchen.