Västerås körde fast i Örebros täta defensiv

2 Responses

  1. tk skriver:

    Sandberg gjorde sin bästa match? njea , det är så där han har spelat dom senaste 10 matcherna , förstår att ni inte har koll på örebro ni blir bara avundjuska…

    Örebro och leksand till elitserien.!

  2. Läktarplats skriver:

    Micke en alldeles utmärkt beskrivning och analys av matchen som slutade med en sur förlust. Ja, grabbarna var inte till fullo med i denna ansvarstyngda kväll men tänk vad nära, nära det var. Om Heeds ribbträff studsat in, om Erikssons målvaktsfint lyckats, om Frycklunds styrning inte fastnat eller om Wargs soloraid burit ända fram. Då hade jublet sprängt Rocklundahallen och VLT betygsatt laget med över 4 igen i stället för dagens nervärderande 2,6 – dåligt av VLT. Det här laget har fortfarande kapacitet att vinna återstående matcher, både borta och hemma. SÅ KOM IGEN!

    Måste dock ifrågasätta varför VIK då man tog ut målvakten och satte in en sjätte utspelare placerade denne vid tekningscirkeln i offensiv zon. Nej den sjätte ska täcka vid offensiva blå eftersom VIK inte har några tekare av klass. Igår erövrade ju Örebroarna bums trissan och spelade sig snabbt ut ur egen zon.