Västerås på väg att bli ett riktigt bra hockeylag efter kämpaseger mot Djurgården

2 svar

 1. Malmöbo skriver:

  I intervjun efter matchen lyfte Fagervall fram en viktig faktor. Laget har fått lugn i spelartruppen och har kunnat spela ihop sig. Det märks.
  Trodde inte på vinst igår och blev överraskad av att backarna och forwards avlastade varandra bra i defensiv zon. Härligt, för innan har alla lag kunnat stressa backarna och sno pucken.
  Lovar gott, men jag tror VIK är för sent ute för att nå topp 3. ”Omöjligt” att ta in upp emot 7 p på bara 6 matcher. Gissar att VIK kan ta 12 p på sina sista matcher och då räcker det inte. Men 12 p kan räcka till 4:e platsen.

 2. Läktarplats skriver:

  Micke – Bra summering och utmärkt analys från den intensiva matchen på hovet. Jo, VIK och spelarna växer från match till match. Få se om det räcker att ta sig ända fram till tredjeplatsen.
  Riktigt kul att igår se hur backarna var tända och säkra både defensivt och offensivt och vilken genomkörare Björklund bjöd oss på. Tredje och fjärde femman var på topp och starkast både offensivt och defensivt. Jag tror och hoppas att varje spelare även i första och andra femman kommer att vara på hugget framöver. Men är det inte dags att åter låta Weiskog visa vad han kan ge och tillföra laget, mao låta Eriksson eller Bacon vila en match?