4 svar

1. Ludde skriver:

Sätt lundbohm brevid berglund ocj mickis! 🙂

2. Mikael Norén skriver:

Läktarplats, jag delar inte din uppfattning att det var målvaktsspelet som sänkte KHK. Det var flera väldigt fina mål efter bra spetskombinationer. Vi såg nog olika matcher, särskilt när du tycker Lasse J var matchens stjärna. Det mest intressanta var de första 13 minuterna då det fortfarande var match. Resten efter 5-0 är svårt att värdera då matchen var slut och man inte kan begära att de ska pumpa på och vinna med 15-0. Men du har rätt i att det finns frågetecken i spelet. Men när alla offensiva spelare levererar som igår blir VIK svårslaget.

Men vilka kedjor vill du splittra om du vill splittra på Bulan, Mickis och Frycklund?

3. Läktarplats skriver:

Mikael är inte dina överord en reaktion på sågningen efter Örebro? Såg vi verkligen samma match nu på lördagskvällen?  Visst lyckades VIK femmorna sätta åtta strutar men skottstatistiken blev  enbart 27-25 i VIKs favör. Så förste mannen denna kväll i VIK var som vanligt Lasse i målet och om inte Karlskrona haft ett såll i målet i första perioden så vet man aldrig hur kvällens match slutat. Jag såg gott om individuellt goda kvaliteter i VIK denna kväll men inget av den lagdominans som man borde kunna visa upp för klara av att vara en av de sju främsta. Tips till tränaren: splittra Lundkedjan och sätt Bulan,
    Mickis och Frycklund som center i varsin kedja!