Vi kan räkna bort Brendan Mikkelson som skrivit på för hela 14/15 med Toronto

En liten tråkigt nyhet så här på fredagskvällen. Brendan Mikkelson, drömvärvningen, har skrivit på ett kontrakt för 14/15 med Torontos organisation enligt säker källa. Det är fortfarande lite oklart om detaljerna, får be att återkomma.

UPPDATERING: Mikkelson har fått ett AHL-kontrakt med Toronto Marlies för 14/15 och ska tryouta för ett NHL-kontrakt.

***

På ett sätt kan det vara positivt. Brendan hade ju kostat multum och kanske inneburit att man inte haft råd med en tuff forward också, som laget verkligen behöver. Nu får vi hoppas att NJ kan hitta en tuff allroundback och en riktigt elak, och gärna snabb, rackare till forwardssidan.

Nu vet ju NJ vad som gäller och kan kanske slå till på sina alternativa planer. Det kan ju vara positivt att beskedet kom relativt snabbt gällande Mikkelson från Torontohåll.

Dock är Dallas Jackson avskriven, en back som NJ ska ha kollat upp. Jackson skrev nyligen på för Greenville i relativt svaga ECHL, konstigt nog, efter en bra säsong poängmässigt i AHL.

1 svar

  1. 2014-09-29

    […] sist valde nu Torontos farmarlag att offentliggöra att Brendan Mikkelson stannar i AHL. Detta avslöjade Centralen redan den 12:e september. Det lönar att läsa här… Skrivet av: Mikael […]