VIK fick äntligen ihop 60 minuter bra hockey mot Modo i den viktiga bottenfighten

Gråhns visade vägen. Igen. FOTO RUNE ÅHLÉN

9 svar

 1. Gurkan 63 skriver:

  Säger bara en sak ,jag älskar grånhs utalande och gråhns om någon visade vägen igår ,tänker på en situation i andra perioden vid en avbåsning gråhns snackade som vanligt med dommaren då smycket Fryklund upp och vill snacka Gråhns direkt ut med handen mot Fryklund som hände på klacken ,där precis den händelsen visar att fältherren i vik ör och ska vara Gråhns. Han har varit några säsonger i vik nu och han är en ledare son som andra ska lyssna till .
  Vill också berömma våran egen Dahlbom igår var du stor och stabil ,du har fått ta oförtjänt mycket skit den sista tiden men det är du som har hålligt vik kvar i många matcher denna säsong så fortsätt med det och var stolt . Den spelare som i fortsättningen inte bjuder till och försätter läget och klubben i problem ,en sådan spelare har gjort ditt för det hära läget…

 2. Ulf skriver:

  Tycker att Fryklund är stark, men att han borde vara rakare i spelet och spela mycket enklare emellanåt och inte göra allt så svårt!

 3. PatrikH skriver:

  Härlig match igår, tycker vi har en hel del sparkapital i form av unga spelare (hoppas på ett kommande Hercules storverk) på väg uppåt, bara de rutinerade visar vägen som igår kommer det att gå vägen.

 4. Marko skriver:

  Det var mer fart i benen igår och känslan man fick var att de flesta gav sitt yttersta. Tycker också att August o Herkules gjorde det jäkligt bra. August plockade bland annat bort en kille i bästa Borgmanstil – stop mot sarg. Sånt gillar man att se. Sen är det bara o hålla med om Mikael mfl om Stefan G och hans uppvisning med den nye backen i Modo. Så jäkla bra. Sånt tänder både publik och lag. I övrigt så är det fortsatt små marginaler för VIK och det är inga lätta poäng som kommer. Laget behöver fortsatt förstärkningar som kan spetsa till laget och göra skillnad.

 5. Vimmerbyarn skriver:

  Nu har jag blivit en intervju rikare. Den med Gråhns…..

 6. Vimmerbyarn skriver:

  Alla har rätt till en åsikt, Freddan. Men varför skedde det just igårkväll och inte tidigare? Man har haft typ 25 omgångar på sig att lyssna på honom i så fall.

 7. Freddan skriver:

  Kan ju lika gärna vara precis tvärtom – att man igår följde hans instruktioner?

  Lägg ner uppviglandet mot CO. Det bästa som kan hända är väl att de får ordning på detta MED CO i båset!

 8. Vik/Visby skriver:

  Håller med föregående talare. Tror INTE C.O hade så mkt med grabbarnas spel att göra i kväll för då borde de ha kunna plockats fram låååångt tidigare..

 9. Vimmerbyarn skriver:

  Mycket bra match av laget förutom att spelet i boxplay var lite för avvaktande stundtals samt att åtminstone jag upplevde att laget backade hem lite för tidigt och spelade lite på resultatet. Men som helhet, en mycket trevlig kväll i tv -soffan. =) =)

  Det man kan fundera över är varför laget plötsligt orkar resa sig nu? Varför gjorde man det inte redan mot Hästen??Jag tycker att det luktar kollektivt uppror mot Olsson lång väg av detta. Att spelarna helt enkelt hade snackat ihop sig att köra sitt eget race ikväll. -Utan Olsson…..