VIK går in i playoff med många frågetecken och negativ trend efter bottennapp mot Örnsköldsvik

Man kunde inte klaga på Pontus Holmbergs utveckling under Thomas Paananen. Och nu hyllar Thomas valet Pontus gjorde att stanna "en säsong till" i VIK, till skillnad från många andra mer "stressade" juniorer. FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. Miko skriver:

  Förlusten mot Örnsköldsvik känns lika obegriplig som onödig. Det är trots allt laget som ligger sist och sedan länge inte har någon chans att nå playoff man möter, samtidigt som man själva försöker stanna kvar i spelet om första platsen-och så blir det förlust hemma. Man börjar bli lite orolig då playoffen närmar sig och man dessutom inte har andra platsen längre i egna händer vilket gör att man försätter sig i en tuffare situation. Jag hoppas att laget visar sig från sin bästa sida mot Mariestad på onsdag. Vi vill verkligen inte uppleva mardrömsscenario från säsongen 2015/2016 när man fullständigt paralyserades efter förlusten mot Aik och inte ens nådde topp åtta. Som sagt, det finns potential i Vik men hög lägsta nivå måste bara höjas några snäpp om det här skall bära någonvart. Så kom igen, Vik. Visa på onsdag att helgens förluster bara var en dålig helg.

 2. Mackan skriver:

  Ineffektiviteten skulle jag vilja påstå har präglat Vik de senast 3-4 säsongerna.

 3. Gurkan 63 skriver:

  Trött på alla analyser om både det ena med det andra. Alla ser att det är inte bra just nu men det är inte bara just nu det går dåligt, klicka backåt ett par veckor så i ärlighetens namn så har det gått sämmre en längre tid. Vik har mycket puck men dålig utdelning . Det är många som inte kommer upp i nivå som tidigare kan det vara så att dom andra lagen har blivit bättre? Tror och hoppas att playoff kommer vara ett bättre allternativ för viks del för uppehåll har visat sig att inte passa vik. Alla ser att det inte funkar just nu och någonting behöver höras för att bryta den negativa trend som vik ör i just nu.

 4. robert jonsson skriver:

  Saknar distinkta förstapass från backarna upp till forwards för att därefter följa med i andravågen till offensiv zon. I stället ser man backar som dribblar farligt i i egen zon och transporterar puck varför forwards blir stillastående på offensiva blålinjen. När forwards sedan får passningen så har de för dålig fart.
  Sedan lär man vara ärlig o inse att Strömberg endast kan bidraga i pp. I 5 mot 5 spelet blir han en belastning eftersom inte tar många skär hemåt.
  Ineffektiviteten är heller inget plötsligt uppdykande fenomen. Den har funnits med under hela säsongen, tyvärr.