VIK orkade inte mobilisera och grävde ner sig i en större grop inför topp-2-maratonet mot Mora

5 svar

 1. Stefan skriver:

  Visserligen är dom borta men skulle nog ändå vilja klämma in både Malmö, Västerås och kanske Södertälje till dom lagen som skulle kunna fylla dessa lags skor utan problem. På isen ialllafall och i normala fall.

  DIF va väl aldrig på nåt sätt överlägset, fick ett otroligt flyt i slutet av säsongen dom gick upp ja men inte mer. Däremot publikmässigt kan ingen mäta sig med dom!

 2. Aloviak skriver:

  Om du nu säger att bottenlagen är bättre borde väl serien också vara bättre och inte den sämsta AS på flera år.

  Topplagen är ju Mif, Vik Ssk och Rögle om man tittar på spelarbudgeten så frågan är varför ni inte är ett topplag i toppen?

  Kanske för att det inte går att ”köpa” ihop ett lag längre eftersom bottenlagen bygger sina trupper och därmed får fungerande lag till mindre pengar.

 3. Bitternisse skriver:

  Såå bitter, sämsta ha på flera år hmm…. Ja kanske var det dyrare spelare med när fuskarna från avloppet i Siljan var med,med sin penningadopade trupp men annars är det ju Vik mif ssk Rögle som iår tagit deras ekonomiska kostym på sig.
  Tycker att årets HA är den absolut jämnaste på länge. Och för den skullen inte sämre. Inse att dyra spelare föder inte framgång .

 4. Mikael Norén skriver:

  Stefan, Absolut inte bitter, det är fakta. Jämför när Djurgården, Leksand och Växjö var med. Finns inga stora kanonlag längre. Men bottenlagen är bättre däremot.

 5. Stefan skriver:

  Tror du just gav bitterheten ett ansikte…. ”sämsta Allsvenskan på flera år”….