VIK ska enligt Expressen värva August Tornberg från Björklöven: En ”can’t miss”-värvning för Västerås som saknat en mångsidig defensiv rese

VIK fick upp ögonen för August Tornberg redan 17/18 då VIK hade svårt mot ett vasst Piteå ledda av Tornberg & Co. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Hockeyfan skriver:

  OK värvning.

 2. Mattias skriver:

  Jag är Löven supporter.
  Men detta kommer vara en grym värvning av Västerås om ni lyckas. Tycker han fick oförtjänt lite speltid i Björklöven på slutet och han otroligt utvecklingsbar. Paananen kommer göra honom till en klass back. Övertygad om det.
  Grym +- statistik förra året.

 3. Daniel S skriver:

  Jag tycker Tornberg blandade och gav lite under säsongen som gick, som dock var hans bästa i löven.

  Säsongen innan hade han stora svårigheter i egen zon och hamnade ofta i situationer som kunde ha undvikits.

  Detta var dock bättre denna säsongen, med några undantag, men jag tror att det nog är dags för August att byta lag då han knappast får plats som topp-4-back i löven säsongen som kommer.

 4. Olle skriver:

  Tror Tornberg kommer bli en kanonvärvning för er. En riktigt stabil HA-back utan vare sig tydliga styrkor eller svagheter. Gör aldrig en dålig match även om han sällan syns. Men det är ju en bra egenskap som back.

  Önskar honom all lycka framöver!

 5. Bozo skriver:

  Sån dominant back som Tornberg var i Ettan när vi möttes har VIK inte stött på under dessa två år i HA. Möjligtvis Mattias Karlsson i Leksand när det började dra ihop sig i slutet på förra säsongen.