VIK tar in lovande backen Calle Själin från Leksand: ”Har fortfarande potential att slå sig in i NY Rangers organisation om han håller sig skadefri”

Hur mycket mer offensiv och tuffhet finns att ta ut ur den redan skicklige Alexander Younan? FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. Robert jonsson skriver:

  Själin är en kompetent back med sina största styrkor i offensiven. Såg att Bäckström tyckte att Själin skulle få spela powerplay o vara tillåten en fri roll i offensiven. Frågan är om det är de egenskaperna som framåt bidrar till fortsatt framgång för VIK ? Känns tveksamt ! Tror mer på att det borde satsats på en kompetent center med tanke på det rådande läget i laget. Trots allt så lär väl Ehrnbergs skada vara relativt snabbt övergående. Dessutom på sikt kan det vara positivt för en egen juniorback att ha möjlighet att få medverka i A laget. Själin lär ju sannolikt återgå till Leksand efter innevarande säsong, eller tidigare ?

 2. Bozo skriver:

  Ska man se detta som att han går in istället för August Nilsson när åtminstone en back till är tillbaka? Jag tror han är tillbaka ganska snabbt hos Leksand då han inte kommer få den speltiden de hoppats på.

 3. Gulsvart skriver:

  Värdelöst lån av en skadedrabbad spelare. Nog borde det funnits något bättre i DIV 1 att hitta. Detta lån tror jag inte ett dugg på. Luktar flopp lång väg

 4. Bozo skriver:

  Usch vad VIK är fattiga som tvingas till sådana här lösningar. Gör han succé och Leksand är i kris (dvs på kvalplats) kommer han tillbaka till sin kontraktägare på något sätt i vår. En lättare skada på en back blir plötsligt en långtidsskada. Detta kontraktet är lika vattentätt som det BIK hade med Örebro gällande Max Lindholm och då går ändå Örebro bra.