VIK:s hederliga segerrecept höll även mot initialt energiskt & hungrigt Pantern då Hetta, J.J., Skinnars, Ringström och Benker & Co. levererade

Acke Ringström var stark igen. FOTO: RUNE ÅHLÉN

2 svar

 1. Jesper Å skriver:

  Senast Västerås var jämnare över fyra femmor måste vara tio år sedan då Slangen kamperade ihop med Stiffen och Rasmus Olheden. Dom producerade bra och regelbundet.

  Man ser ju oxå sköna likheter med hur laget var uppbyggt förra säsongen.
  Då våran fjärdelina fick igång produktionen bra.

  StorZ har en riktigt bra och tydlig bild med hur han vill bygga ett lag. Om man ser till vilka spelartyper han värvat och att det är spelare som stog på tröskeln till att ta nästa kliv i karriären.

  Fingertoppskänsla ( Z var ju en väldigt duktig spelare själv) och bra kommunikation med Thomas i laguppbyggnaden har varit en nyckel.

 2. Pelle skriver:

  Komiskt hur man ser på det här med puckligan, egentligen skulle man väl vilja dela ut de till hela laget senaste 15 matcherna men innan jag läste din artikel tyckte jag att Ersson, Benker, Skinnars(hans klart bästa match), Jansson, Ringström skulle ha, sen ser man att du har samma. Hade nog valt Hetta, Johansson(vilken som), Lindelöf eller Liwing istället för Frycken. Men men, kan ju inte va överens om allt.