Viktigt framtidsprojekt för VIK & NHL-scout om Oskarshamns nye Tyler Kelleher

FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. Gurkan 63 skriver:

  ABB skriker när dom sliter !!!
  ABB har alldrig varit speciellt intreserade av att sponsra vik .
  Samma gäller Ica . Får vik dessa kapitalstara företag att öppna plånboken då ska jag gå baklänges till Timrå. Det finns pengar i Västerås varför dom inte vill öppna plånboken är en obesvarad fråga. Kanske kan denna blogg svara på denna fråga ?

  • Mikael Norén skriver:

   Denna blogg vet inte riktigt, men så här svarade Pär Södergren tidigare här på bloggen:

   Samarbetspartners/sponsring, hur kan det utvecklas?

   – Vi tog såklart ett stort kliv den gångna säsongen jämfört med vår säsong i Hockeyettan och vår försäljning har varit bra. Det känns att förtroendet för varumärket är väldigt stort ju nu och vi siktar såklart på att ta ytterligare kliv kommande säsong.

   – Jag uppskattar att vår försäljning, jämfört med många andra hockeyallsvenska klubbar, är bra men relativt storleken på vår stad borde det finnas mer att göra.

   – Det jag tror de flesta idrottsföreningar i Västerås upplever som ett problem vad gäller marknadsintäkter är att vi har några väldigt stora bolag med utländska ägare inte ser poängen med att stödja lokal idrott, oavsett om det handlar om elit- eller barnidrott.

   – Nyckeln tror jag är att få de stora drakarna att inse att det handlar om arbetskraftskonkurrens jämfört med andra städer i slutändan. Mår barn- och ungdomsidrotten bra samtidigt som det finns attraktiv elitidrott att titta på så finns större möjlighet att attrahera kompetent arbetskraft där hela familjen flyttar och bosätter sig i Västerås före någon annan stad.

   • Gurkan 63 skriver:

    ABB är ett internationellt företag , vet du hur deras sponsring ser ut cenerlt ? Hur mycket pengar går till vik för namnet ABB arena ? Ica är också en mycket stor aktör och Västerås kallas ju Ica staden . Det är inte på något sätt lätt att få företagen att öppna plånboken.

    • Bozo skriver:

     ABB hade ju ett betydligt djupare samarbete nyligen med Karlskrona än vad de haft med VIK på länge. Det är märkligt kan jag tycka. Numera verkar de backat ur till huvuddel även där.