Vilda rykten i sociala medier om VIK:s förehavanden på spelarmarknaden och ÖrebroConny dementerar

Det har under dagen förekommit  en massa vilda rykten om VIK-truppen. Allt ifrån att Caputi och McArdle ska lämna till att NJ siktar på fyra (!) nyförvärv.

En källa säger att “när hybrisen kom till byn” om allt detta. Det ska vara så att VIK redan idag har en ganska dyr trupp och NJ:s manöverutrymme är begränsat om alla spelare ska vara kvar.

Williams, Romano, McArdle, Frisk, Fransson, Mitell , Lindh , Helmer , Bacon , Caputi  och Freddan är elva väl meriterade lirare som säkerligen har en ganska bra slant. Ska man gissa på att dessa elva kostar runt 500 tkr/månad totalt? Det blir sex miljoner/år plus andra halvan av laget som är yngre och billigare.

Med risk att stå med rumpan bar sedan är signalerna Centralen snappat upp att VIK “bara” har råd att värva en skapligt meriterad center som truppen ser ut nu.

När NJ tidigare talade om att det efter Doellvärvningen skulle komma ytterligare en toppcenter, så kan det varit mer ett uttryck av en önskan. Skillnad på “vill” och “kan”.

***

Dock kom det ingen dementi på det galna Caputi/McArdle-ryktet. I en tight spelarbudget kanske NJ vänder på varje sten för att få råd med någon riktig supercenter. Kanske med tanken att matcha in fler juniorer bakom…

***

Centralens artikel om Conny Strömberg blev hett nyhetstoff lite här och där. Men Conny verkar mest sugen att stanna i Närke. Tydligen ska han också förbättrat defensiven och fysiken en hel del också och Örebrofansen verkar gilla Conny fortsatt.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Martin - Avatarmartin_park021Martin

VIK som högst 4:a i upptaktsträffen, passar oss perfekt!! @vasterasik @VIKFanCentral @henke778

SvaraRetweetFavorit
Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@VIKFanCentral Oerhört glädjande. Kanske bli slutspel för J20 sen, de har man ju inte direkt vart bortskämd med senaste åren

SvaraRetweetFavorit
Svensk Hockey - AvatarHockeySvenskSvensk Hockey

J20-extra: Dominante Thorwalls & Co. i VIK:s juniorer tog ytterligare en fin skalp mot Mora (efter 8-2 mot Leksand… https://t.co/VLIOOEtvJl

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

J20-extra: Dominante Thorwalls & Co. i VIK:s juniorer tog ytterligare en fin skalp mot Mora (efter 8-2 mot Leksand… https://t.co/qseLhUeKoh

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto