Williams centerpreferens, Mora landade fin center & Malmö, VIK, Djurgården och Karlskrona fortsätter jaga?

028 (1)

Den mycket sympatiske Jeremy har klart för sig vilken centertyp han behöver för att lyckas utnyttja sitt skott bäst. FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Centerjakten i Allsvenskan rullar på. Först ut var Södertälje som “stal” DeSimone mitt framför näsan på Niklas Johansson, där även Malmö och Djurgården var intresserade.

Sedan idag signade Mora intressante och hårt arbetande centern Emil Lundberg som spelat på väldigt hög nivå och bitvis gjort bra med poäng. Känns på pappret som en bättre version av Peter Öberg som Mora lyckats “stjäla” där.

Undrar om inte VIK var intresserade av Lundberg? På Thalbergs blogg nämndes att VIK enligt uppgift skulle varit intresserade av en svensk center. Eller hur många svenskcentrar finns där ute?

Så vad jag vet är Karlskrona, Malmö och Djurgården intresserade av att värva en center. Tuff konkurrens för NJ där.

***

Så här sa klasscentertörstande Jeremy Williams nyligen till Centralens redaktion. (Ett längre “feature-reportage” kommer snart där vi fördjupar Centralens innehåll med denna långa intervju med paret Williams/Leggat.)

– Jag försöker hålla i pucken mer och jag har försökt jobba mer med min skridskoåkning, men som skytt behöver jag någon center som kan hålla i pucken och hitta de där ytorna.

– I Tyskland senast hade vi grunderna för att det skulle fungera med mina kedjekamrater Brandon Dietrich och Aaron Lee. De gick rakt på mål och drev på. Vi hade jättebra kemi i den kedjan men nu ska Brandon bli brandman och Lee hade lite klena meriter i övrigt för att NJ skulle våga satsa på honom nu, berättar Jeremy. Nu lirar faktiskt Lee i Holland av alla ställen!

– Men det är inte enkelt att få sådana centrar som ska vara bra i Allsvenskan. De är dyra och svåra att få tag i, för alla vill ha dem, sa Jeremy till Centralen då.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:60:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2013/11/028-1.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. Pingback: Williams centerpreferens, Mora landade fin center & Malmö, VIK, Djurgården och Karlskrona fortsätter jaga? » VIK FAN CENTRAL | KHK Focus

Tweets

Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@VIKFanCentral @robbieblind Intressant och delar din skepsis fullt ut. Sämre spelare och lite tid är sällan en bra… https://t.co/KdliWvookZ

SvaraRetweetFavorit
Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈 - AvatarWaspfactory42Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈

@VIKFanCentral @MartinF021 Jag säger att han är vår jag. Norin ska ingenstans, definitivt inte till en konkurrent i HA 😉

SvaraRetweetFavorit
Daniel Enestubbe - AvatarenestubbeDaniel Enestubbe

@hockeysnubben95 @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral Ja. 12-månaders är väl i det närmaste obefintligt i de flesta HA-klubbar.

SvaraRetweetFavorit
Filip Sjöström - Avatarhockeysnubben95Filip Sjöström

@enestubbe @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral För att klubben ska behöva ha 12 månaders avtal eller?

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto