Nästa match

Warning! There is no posts to display. Please check your widget settings

Vita Hästen-VIK 2-1 övertid

Match information

  • Datum:
  • Plats: Himmelstalundshallen
  • Biljetter

VIK föll återigen efter förlängning, 2-1 till Hästen på onsdagskvällen.

VIK:arna hade uppenbarligen enorm respekt för Vita Hästen, trots att det gått knackigt för Norrköpingslaget, och Gulsvart backade hem totalt och struntade i offensiven i de två första perioderna, skotten 36-8 (!) var talande hur det såg ut.

I tredje försökte man anfalla lite och fick 0-1 lite turligt, sedan direkt ett snyggt volleymål av Hästen till 1-1.

Under övertiden fick man spela 4-mot-3 i power play men alla fyra VIK:are stod förstelnade och slog pucken plikttroget långsamt till varandra och istället kom 2-1 Hästen efter man lämnat Lundberg ensam en gång för mycket.

SAMMANFATTNING

Lundberg var åter kanon och backarna gjorde ett ganska bra jobb att rensa runt kassen, då hästarna kom.

Men Olssons taktik var även i ofta Österrike att backa hem, vilket är oerhört tråkigt att se på, om det nu var detta som var taktiken. Spelare som Johansson, Davidsson, Fish, Frycklund kommer då bort helt då man bara ska försvara.

Är verkligen laget så dåligt att man måste spela så här avvaktande? Man stängde ute Hästen ganska bra men samtidigt blev det bara en poäng mot ett lag man måste ha bakom sig i serien.

Frågan är hur utvecklande detta är för VIK-spelarna. Fredrik Johanssons 11 matcher under Olsson är kanske de blekaste forwarden gjort under alla år i VIK.

Till försvar saknades Lihagen oerhört, och såklart Persson. Där finns lite tröst.

Offensiven var så sorgligt blek att det får klockorna att stanna. Samtidigt är det inte Olssons fel att vissa forwards inte kan ta emot en passning i mittzon med fart.

Daniel Bernhardt var helt anonym i sin debut. Där finns förhoppningsvis sparkapital.

Vi får hoppas laget kan fyllas på med spelare som Lihagen, Persson och några vassa nyförvärv, så man kan försöka börja spela offensiv hockey igen. Annars kommer laget backa baklänges in i kvalet mot Troja & Co…

PUCKLIGAN:

5. Henrik Lundberg

4. Gustav Ahnelöv

3. Linus Svedlund

2. Johan Jonsson

1 Jimmie Jansson

snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:2:"do";i:0;s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;}}";
snapTW:
s:198:"a:1:{i:0;a:6:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";}}";

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Dags att börja lägga grunden till ett tabelltips & scout om Renars Krastenbergs som är ny i Södertälje plus insatt… https://t.co/iuwsFstcMQ

SvaraRetweetFavorit
Peter E - AvatarpetereliasonPeter E

@VIKFanCentral Stort grattis! Tacksamt att i förskingringen få dina alster.

SvaraRetweetFavorit
#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Grattis Mikael! 🍾🥂🎂🤍💛🖤🏒

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto